INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FESTES DE SANT SALVADOR 2014
 Programa de les activitats del dia 31 de juliol al 7 d'agost

22/07/2014

Dinamitzador Cultural

PROGRAMA DE LES FESTES DE SANT SALVADOR 2014

Dijous 31 de juliol

 

A les 7 h, VIII 24 Hores de Natació, a la Piscina Municipal d’Artà. Acabarà a les 7 h de l’endemà. Inscripcions a la Piscina. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà.

 

A partir de les 18 h, semifinals del XXII Torneig  de Tennis*, al Poliesportiu Na Caragol.

* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

 

A les 19 h, partit defutboldels benjamins, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, Tapeo, a la plaça del Conqueridor. Ho organitzen: Restaurant Ca’n Jaume i Ses Tres Forquetes.

 

A les 19.30 h, inauguració de l’exposició de pintura d’Esther Maria Roca Olivieri, una col·lecció d’aquarel·les amb pigments naturals procedents del vi i dels seus subproductes. Romandrà oberta fins dia 7 d’agost, de les 19.30 h a les 22 h. A la sala d’exposicions de Na Batlessa.

 

A les 21.45 h, sortida de l’estol de xeremiers d’Artà des de l’Escola de Música d’Artà cap a la plaça de l’Ajuntament.

 

A les 22 h, acte inaugural de les festes, amb el ball dels capgrossos i la música de l’estol de xeremiers de l’Escola Municipal de Música d’Artà. Pregó d’inici de les festes a càrrec de Miquel Alzamora Riera, Coca, i coet boiet. A la plaça de l’Ajuntament.

 

A les 22.15 h, des de la mateixa plaça, inici del correfocs, a càrrec dels Dimonis de Son Ganxó i un grup convidat. El recorregut d’enguany serà el següent: pl. de l’Ajuntament, c/ de Rafel Blanes, c/ del Sol, c/ de Sanxo de la Jordana, c/ de la Parròquia, pl. de l’Església, c/ de les Figueretes, costa d’en Torreta i pl. de l’Ajuntament. Duis la roba adequada per a aquest tipus d’acte.

 

I, en acabar, començarà la festa Flower Power, amb el famós DJ Joan Campos i amb Gaspar Sampol (40 Principals), a la plaça del Conqueridor.  Ho organitzen: Restaurant Ca’n Jaume i Ses Tres Forquetes.

 

Divendres 1 d’agost

 

A partir de les 18 h, semifinals del XXII Torneig  de Tennis*, al Poliesportiu Na Caragol.

* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

 

A les 18.30 h, inauguració de “Summer dreams”, exposició de pintures de Winfried Flach, a DOMUSart (c/ de Ciutat, 12). Romandrà oberta fins dia 30 d’agost.

 

A les 19 h, cucanyes, pal ensabonat i jocs infantils, a la plaça del Marxando. Acte amenitzat pels xeremiers. Ho organitza: col·lectiu de veïnats de la Placeta.

 

A les 19 h, dos partits defutboldels alevins, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca de l’Associació de Persones Majors d’Artà, al Club de la Tercera Edat. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per a les persones participants.

 

A partir de les 19 h, ES VOLTÍ2014, ruta de tapes des del Bar Ca Na Pili fins a la festa final de la plaça del Pes. Més informació a la web www.saplec.wordpress.como al Facebook de S’Aplec. Ho organitza: Associació S’Aplec.

 

A les 20 h, inauguració de l’exposició de joieria de Santi Capó, joier de Menorca, a la tenda AFUSTERJOIERS (c/ de Ciutat, 42). Romandrà oberta fins dia 6 d’agost, de les 18.30 h a les 21.30 h.

 

A les 20.30 h, VII Torneig de Dards. Tancament de la inscripció a les 20 h, al Bar Central. (Programa a part)

 

Dissabte 2 d’agost

 

A les 12 h, Vermut amb Banda, per cobrar gana. La proposta més original i alegre d’aquestes festes. Vine al bar de Sa Nostra Banda: sessió de vermut i música en directe. Un glopet, o dos, o tres... A la plaça de l’Ajuntament d’Artà.

 

A les 18 h, X Triatló de Sant Salvador. Partida des de la platgeta de la Colònia i arribada a la plaça del Conqueridor (500 m de natació + 17 km de bicicleta + 3 km a peu). Inscriviu-vos a la pàgina web www.elitechip.neto a Bicicletes Caldentey d’Artà. Si no hi voleu participar tot sols, enguany ho podreu fer en equip (femení, masculí o mixt). Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 17.30 h i a les 19 h, partits defutboldels infantils, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, carreres de sacs, al Bar Talayot.

 

A les 19 h, partit de bàsquet infantil masculí entre el CE Sant Salvador d’Artà i el CE Escolar, al Poliesportiu Na Caragol. Ho organitza: CE Sant Salvador de Bàsquet.

 

A les 20 h, ARTÀ OPEN AIR, amb la participació dels artistes convidats George Privatti, Manu Sánchez, E-motive, Xavi Fernández, Cricket, DJ Rules i Jose M, al Polígon dels Pujols. Entrada gratuïta fins a les 22 h. Ho organitza: Renegate Group. L’acte durarà fins a les 6 del matí.

 

A les 20.30 h, partit de bàsquet cadet masculí entre el CE Sant Salvador d’Artà i el CE Escolar, al Poliesportiu Na Caragol. Ho organitza: CE Sant Salvador de Bàsquet.

 

A les 21 h, desfilada de moda de perruqueria i estètica, a l’amfiteatre de Na Batlessa. Ho organitza: Propesbel.

 

A partir de les 23 h, festa del mojito, al Bar Talayot.

 

A les 24 h, gran verbena, amb les actuacions de les orquestres GRAN CASINO, 4L i MADONA, a la plaça del Conqueridor.

 

Diumenge 3 d’agost

 

A les 18 h,Super Boti-Xop, amb una pista d’obstacles terrestre, un bou mecànic, tres castells inflables (per a grans i petits), tobogans d’aigua, dos lliscadors, una pista d’obstacles a la piscina i, per acabar, una festa de l’escuma infantil! A l’aparcament de Na Caragol. És gratuït. Duis banyador i tovallola.

 

A les 19 h, partit defutbolde la categoria femení F11 regional, a Ses Pesqueres.

 

A les 20 h, inauguració de l’exposició de pintura i escultura de Maria Genovard, a Ca’n Busco (c/ de la Teulera, 1). Romandrà oberta fins dia 15 d’agost, de les 20 h a les 22 h.

 

A les 20 h, VI Sortida Nocturna amb bicicleta de muntanya. Recorregut molt fàcil de 20 km. Partida des de S’Almudaina per arribar devers les 22 h.És obligatori dur llum, casc i ser major de 16 anys.En arribar, sopar al Restaurant Ses Tres Forquetes. Inscripcions a la tenda Bicicletes Caldentey (Miquel Alzamora), fins divendres 1 d’agost, a les 20 h. Preu: 15 € (inclou sopar i camiseta). Per a més informació, telefonau al 971 835 944 o al 649 840 485. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 21 h, representació de l’obra de teatre El dia més feliç, a càrrec de Fila Zero Teatre. Una esbojarrada història d’unes noces: un novii, una novia, uns pares, uns familiars, uns convidats…, tot això trempat amb embulls i malentesos. Compareixeu a aquestes noces, on pot passar qualsevol cosa! Autor i director: Bernat Mayol. Preu: 10 €. Preu reduït: 8 €. Al Teatre d’Artà.

 

A partir de les 21.30 h, concert de Sant Salvador. Primer actuarà el grup local  CALIPORTAL i, a les 22.30 h, JOSEP THIÓ (guitarrista i compositor dels Sopa de Cabra)i NATXO TARRÉS (cantant i compositor dels Gossos) ens oferiran un concert en format acústic únic a Mallorca, amb cançons de Sopa de Cabra, Gossos, Bob Marley i d’altres, en un ambient de recital que no deixarà ningú indiferent. El millor so i una acurada posada en escena faran d’aquesta una nit plena d’emocions acústiques i visuals. Al Santuari de Sant Salvador. Preu: 8 € venda anticipada per a residents, i 10 € venda anticipada per a no residents (al Teatre d’Artà i a l’Ajuntament una setmana abans). Preu a taquilla: 12 €. Ho organitza: OCB d’Artà.

 

Dilluns 4 d’agost

 

A partir de les 18 h, Olimpíades Rurals, al Club Hípic. Si estau forts, si sou àgils, però sobretot si teniu ganes de passar-ho bé, apuntau-vos per equips de 4 o 5 persones al Bar Ca Na Pili, Bar Es Cantó i Bar Els Arcs, fins al 3 d’agost. En acabar, hi haurà sopar (preu 5 €) i festa rural, amb la millor música actual i fins que el cos aguanti.

 

A les 18 h, finals del Torneig de Billar de l’Associació de Persones Majors, al Club de la Tercera Edat. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per a les persones participants.

 

A les 19 h, partit defutboldels cadets, a Ses Pesqueres.

 

A partir de les 18 h, finals del XXII Torneig  de Tennis*, al Poliesportiu Na Caragol.

* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

 

A les 19 h, jocs de cadira i xocolata amb ensaïmada amb el ulls tapats, al Bar Talayot.

 

A les 21 h, paella popular gegant. Preu: 8 euros (amb beguda i postres). Venda de tiquets a l’Ajuntament, Xerinola i Toldos Artà. Acte amenitzat per la Banda de Música, amb música per ballar, i abeurat pels Xots a Lloure, a la plaça del Pes. Ho organitzen: Club d’Amics de la Segona Edat d’Artà i Banda de Música.

 

 

A les 24 h, inici de la XXVI edició de la Cursa Popular Festes de Sant Salvador, amb sortida i arribada al carrer de Ciutat. Inscripcions a www.elitechip.netfins diumenge 3 d’agost. També hi podeu participar fent marxa nòrdica (Nordic walking). Preu (amb el lloguer del xip inclòs): 3 €. Més informació a la web de l’Ajuntament, www.arta.cat. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

Dimarts 5 d’agost

 

A les 9 h, amollada de coloms des del creuer de Petra, a càrrec del Club Columbòfil Artanenc.

 

A les 19 h, des de la plaça de l’Ajuntament, inici de la tradicional cercavila per la part baixa del poble, amb els capgrossos, els xeremiers, les autoritats i la Banda de Música d’Artà.

 

A partir de les 19 h, festa platgera, a fora del Pub Pas a Nivell.

 

A les 19 h, partit defutboldels juvenils,a Ses Pesqueres.

 

A les 20 h, festa infantil amb l’actuació del grup TIPI-TIPI-TOP, a l’amfiteatre de Na Batlessa.

 

A les 21 h, representació de l’obra de teatre El dia més feliç, a càrrec de Fila Zero Teatre. Una esbojarrada història d’unes noces: un novii, una novia, uns pares, uns familiars, uns convidats…, tot això trempat amb embulls i malentesos. Compareixeu a aquestes noces, on pot passar qualsevol cosa! Autor i director: Bernat Mayol. Preu: 10 €. Preu reduït: 8 €. Al Teatre d’Artà.

 

A les 22.30 h, verbena camp, IRREPETIBLES 60, amb les actuacions estel·lars de les orquestres Los Naipes, Los Beta i Los Pop, espectacle presentat per Sando Fantini, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 23.30 h, festa de l’escuma, festa jove amb una discoteca a l’aire lliure i la millor música comercial de l’estiu, a l’amfiteatre de Na Batlessa. Duis una tovallola, perquè acabareu xops. La festa finalitzarà a la 1.30 h.

 

A les 23 h, festa hawaiana, amb els DJ Adrián Sánchez, Joan Garau, Jose M i DJ Rules, al Bar Talayot.

 

A les 24 h, gran castell de focs artificials, a càrrec de Pirotècnia Europlá.

 

Dimecres 6 d’agost

 

A les 9 h, amolladade colomsdes del Coll de la Grava, a càrrec del Club Columbòfil Artanenc.

 

A les 10 h, des de la plaça de l’Ajuntament, inici de la tradicional cercavila per la part alta del poble, amb els capgrossos, els xeremiers, les autoritats i la Banda de Música d’Artà.

 

A les 19 h, partit defutbolde primera regional,a Ses Pesqueres

 

A les 19 h, excursió familiar pel camí de les Someres. Partida des del Polígon dels Pujols (rotonda interior), amb una passejada d’uns 2 quilòmetres, aproximadament, per un camí cobert per un alzinar. Duis pa i taleca per sopar al pla de ses Quintanes mentre feim un contacontes. Ho organitza: Grup d’Excursionisme Un Raig d’Artanencs.

 

A les 20 h,vetllada musical a ses Païsses, amb una visita guiada. A les 21.30 h, sopar mallorquí i, a continuació, recital amb l’actuació de FET A CASA. Preu: 15 € (visita + sopar + concert) / Només concert: 10 €. Venda de tiquets a l’Ajuntament. Places limitades. Ho organitza: Ses Tres Forquetes.

 

A les 20.30 h, solemne celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial, amb la participació de l’Orfeó Artanenc. Presidirà l’Eucaristia el bisbe de Mallorca, Monsenyor Xavier Salinas.

 

A les 24 h, verbena monumental de Sant Salvador, amb les actuacions de les orquestres OASIS, RODAMONS i THE PIKO’S PARDOS i, per acabar, un DJ, qui amenitzarà la vetlada fins a bon dematí, a la plaça del Conqueridor.

 

Dijous 7 d’agost

 

A les 15.30 h, LXV Circuit Ciclista de Sant Salvador. El recorregut serà el següent: carrers de Ciutat (sortida), de Josep Melià i Pericàs, Major, de Rafel Blanes, d’Antoni Blanes i de Ciutat. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 19 h,jocs infantils per a infants d’1 a 12 anys, a la plaça del Convent. Ho organitza: col·lectiu de veïnats del Convent.

 

A les 19 h, celebració de l’Eucaristia a càrrec de Fra Antoni Riera i ball de la cisterna a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta i els xeremiers, a l’esplanada de darrere de Sant Salvador.

 

A les 20 h, iniciació a l’ensinistrament en positiu per a cans (sistema Clicker), acte gratuït, a l’amfiteatre de Na Batlessa. Vine amb el teu ca i fes d’ell un bon amic! Ho organitza: Club Agility Artà.

 

A les 22 h, festa pagesa i ball obert amb l’agrupació Esclafits i Castanyetes, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 24 h, gran traca de fi de festa, des de la mateixa plaça.

 

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!

 

 

 

 

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la participació de les persones que formen part de la Comissió de Festes, les quals dissenyen i realitzen el programa de festes de Sant Salvador.

 

El disseny del programa de festes és de Maria Lliteras Longás.