INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 ENCALENTINT FESTES DE SANT SALVADOR 2014
 Festa Anyada, PoesArt, Curtmetratge, volei, natació sincronitzada, futbol...

15/07/2014

Dinamitzador Cultural

ENCALENTINT LES FESTES DE SANT SALVADOR

Del 25 de juliol al 30 de juliol de 2014

Divendres 25 de juliol

De les 19 h a les 20 h, poesia infantil i juvenil.

De les 20.30 h a les 21.30 h, tast del PoésArt.

A les 21.30 h, representació de l’obra Museu Miró, de Joan Brossa, a càrrec d’Heura Teatre, al Teatre d’Artà. (Programa a part)

Dissabte 26 de juliol

A les 11 h, inauguració del festival PoésArt, a la Fundació Aina Maria Lliteres.

De les 11.30 h a les 13 h, Poesia i Art, ruta de minirecitals de poesia.

De les 16.30 h a les 17.30 h, “L’escena Poetry Slam a Mallorca”, conferència a càrrec de Sébastien Gavignet, Annalisa Marí i Tomeu Ripoll, al vestíbul del Teatre d’Artà.

De les 17.30 h a 18.15 h, “Poesia a la presó”, conferència a càrrec de Carles Rebassa, al vestíbul del Teatre d’Artà.

De les 19 h a les 21 h, Vermut Poètic, ruta poètica per diversos bars i restaurants

A les 20 h, I Vetlada de Tapes, al carrer Cristòfol Ferrer. Ho organitzen: Restaurant Ca’n Jaume i Restaurant Ses Tres Forquetes. (Programa a part)

A les 20 h, inauguració de l’exposició de fotografia de Margalida Vicens, a la tenda Dissenys. Romandrà oberta de les 10 h a les 13.30 h i de les 17 h a les 21 h.

De les 22 h a les 24 h, Tremponada Poètica, recital i sopar de cloenda del festival PoésArt, a l’esplanada de Sant Salvador. (Programa a part) Més informació sobre el PoésArt: www.festivalpoesart.blogspot.com Facebook: PoésArt Twitter: @PoesArt

A les 24 h, festa S’Anyada. El que érem i el que serem. A l’amfiteatre de Na Batlessa. Més informació a la web www.saplec.wordpress.com o al facebook.com/saplec. Ho organitza: Associació S’Aplec.

Diumenge 27 de juliol

De les 12 h a les 14 h, jornada de portes obertes a ses Païsses, visita guiada al jaciment per conèixer la darrera campanya d’excavacions i activitats complementàries per als més petits (taller de fang i taller de fones).

A les 19 h, XIX Vòlei Plaça 4 x 4, a la plaça del Conqueridor. Inscripcions fins dimecres 24 de juliol, al Poliesportiu d’Artà o al vòlei platja de la Colònia. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

A les 20 h, rodatge del curtmetratge L’escorça. Participau com a extra en aquesta pel•lícula 100 % artanenca, a l’amfiteatre de Na Batlessa.

A les 20.30 h, VI Temporada d’Arts Escèniques i Musicals. El Teatre Instrumental és una orquestra que s’inspira en la tradició del classicisme, però que ofereix un discurs dirigit al públic d’avui. Repertori de Haydn, Mozart i Beethoven. Preu: 15 €. Preu reduït: 12 €. Reserves al telèfon 971 829 700 o a la taquilla del Teatre, de dimecres fins al dia de l’espectacle, de les 20 h a les 22 h.

Dimarts 29 de juliol

A les 21.30 h, representació de l’obra de teatre El petit príncep, a càrrec dels alumnes del CC Sant Bonaventura i sota la direcció de Toni Bonet. Preu: 5 €. Venda d’entrades, el mateix dia de l’espectacle a partir de les 19.30 h, a la taquilla del Teatre.

Dimecres 30 de juliol

A les 19 h, partit de futbol dels prebenjamins, a Ses Pesqueres.

A les 20 h, exhibició de natació sincronitzada, a càrrec de Sincro Inca i Club Aigua Esport Artà, a la Piscina Municipal. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà