INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Maira Puhlmann, alumna del CEIP Na Caragol, guanya el Concurs Comarcal de Cartells de Prevenciˇ dels Incendis Forestals
 

24/06/2014

Comunicaciˇ

En el marc del Programa d’educació ambiental, conscienciació  i sensibilització sobre el risc d’incendis forestals que duen a terme els Serveis Educatius Municipals (SEM) i la Xarxa Forestal de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, els nins i nines de 5è i 6è dels centres escolars del municipi d’Artà cada any participen en l’elaboració de dibuixos per al Concurs Comarcal de Cartells de Prevenció dels Incendis Forestals, en el qual també pren part l’alumnat dels municipis de Capdepera, Son Servera i Sant Llorenç.

 

Després de diverses fases de selecció, el dibuix que resulta guanyador és el que fa servir la Conselleria de Medi Ambient per dur a terme la campanya de sensibilització en relació als incendis forestals a la comarca de Llevant durant els mesos d’estiu. Enguany ha resultat guanyador el dibuix de Maira Puhlmann, alumna del CEIP Na Caragol, i per tant és el dibuix que la Conselleria ha fet servir per al cartell d’aquesta edició. Així mateix, s’ha de remarcar que el concurs va tenir diversos finalistes, sis dels quals són alumnes dels diferents centres escolars d’Artà.

 

Finalment, l’Ajuntament vol felicitar l’alumna guanyadora i agrair als centres escolars, mestres i alumnat, la seva implicació en les activitats organitzades pels SEM durant aquest curs escolar.

 

Exporta a PDF