INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FESTES DE SANT PERE 2014
 Programa de les festes de la Colònia de Sant Pere

16/06/2014

Dinamitzador Cultural

Festes de Sant Pere 2014

 

Juny

 

Dijous 26

 

A les 19 h, exhibició de l’escola de judo,a càrrec del Club de Judo Renshinkan, a la plaça de Sant Pere.

 

Divendres 27

 

A les 20.30 h, inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i al llarg del passeig Marítim, dels xeremiers d’Artà. Hi col·labora: Club Nàutic.

 

A les 22 h, concert a càrrec de RUMBA KATXAI i, a partir de les 22.30 h, torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, devora la platja de la Colònia. Ho organitza: Sardinaires Coloniers.

 

Dissabte 28

 

A les 18.30 h, mercadet artesanal devora la platja, amb les darreres novetats en bijuteria, complements, accessoris (arracades, cinturons, llums, etc.), joguines, etc.

 

A les 19.30 h, III Cursa Popular Arran de Mar. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran curses segons l’edat dels participants. Menors de 16 anys (690 m): partida a les 19.30 h. Majors de 16 anys (5 o 10 km). Inscriviu-vos a la pàgina web www.elitechip.net. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 23.30 h, verbena populara la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestresPEGASO, IPOP’S i LA LOCA MOTORA.

 

Diumenge 29

  

A les 19.30 h, ofici solemne en honor a Sant Pere. Presidirà l’eucaristia Fra Bernat Nebot. En acabar, processó marítima de Sant Pere, amb els xeremiers d’Artà.

 

A les 22 h, concert de Sant Pere, a càrrec de la Banda de Música d’Artà, a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Associació Amics de la Música.

 

A les 24 h, focs artificials a la platja, a càrrec de la pirotècnia Europlá.

 

 

Juliol

 

 

Dimarts 1

 

A les 20 h, concert de final de curs,a càrrec de la Coral Voramar i l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i del Taller de veu, a l’església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Associació Amics de la Música. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

Divendres 4

 

A les 21.30 h, pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. Els beneficis aniran destinats a favor de Cáritas Llevant. Ho organitza: Consell Parroquial.

 

Dissabte 5

 

A les 8.30 h, Diada de Volantí. Ho organitza: Club Nàutic. (Programa a part)

 

A les 9 h, excursió amb piragua o caiac fins a l’illa des Porros. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A partir de les 11 h i fins a les 13 h, volada d’estels al camp de les Torres, al camí de Caloscamps.

 

A les 19 h, festa infantilamb cucanyes i amb l’actuació del grup d’animació TIPI-TIPI-TOP, a la plaça de Sant Pere.

 

A les 20 h, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca. Acte seguit,homenatge a les persones sòcies octogenàries d’enguanyi festa del 29è aniversari de l’Associació de Persones Majors de la Colònia, amb un sopar per als socis i sòcies assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 20.30 h, torneig de futbet, al Poliesportiu Cap Ferrutx. Els equips han de ser, com a mínim, de 5 jugadors. Inscripcions al mateix Poliesportiu. Ho organitza: Joves de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 22.30 h, verbena camp a la plaça de Sant Pere, amb l’actuació de l’orquestra OASIS.

 

Diumenge 6

 

A les 9 h, passeig cicloturístic d’Artà a la Colònia i tornada. Partida des de la plaça del Monument. Preinscripció a la tenda Bicicletes Caldentey—Alzamora o a la cafeteria L’Almudaina. Acte gratuït. En arribar, hi haurà berenar a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

Ales 18.30 h, XIITravessa de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia. Inscripcions a les 17 h. Preu: 2 €. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà (Tel. 971 829 132). (Programa a part)

 

A 20 h, presentació de Mareas, llibrede poemes i il·lustracions de Carme Sánchez, a càrrec de Mariona Rafols, Jaume Cabrer i Rafel Caldentey, al Centre Cultural.


A les 21.30 h,vetlada de ball de bot, a càrrec de l’agrupacióArtà Balla i Canta, a la plaça de Sant Pere.

 

Dissabte 12

 

A les 18 h, Xop Parc: Castells aquàtics, tobogans d’aigua, festa de l’escumaetc., a la plaça de la Bassa d’en Fasol. Activitat gratuïta. Es recomana que dugueu banyador.

 

A les 21.30 h, Madó Pereta torna a fer de les seves. Ens contarà les seves darreres històries divertides, i gaudirem d’una bona estona de rialles. A la plaça de Sant Pere.

 

Diumenge 13

 

A les 20.30 h, concert de la Coral Voramar, amb repertori d’Havaneres, a l’església de Sant Pere.

 

Altres activitats

 

Del 26 al 28 de juny, exposició de brodats i macramé, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 19 h a les 21 h.

 

Dia 28 de juny, a les 11 h, IX Trofeu Faralló d’Albarca A2. Concentració a l’esplanada del Moll. Ho organitza: Club Nàutic.

 

Del 2 al 4 de juliol, de les 18 h a les 20 h, taller exposició d’estels, a l’escoleta de la plaça de la Colònia de Sant Pere.

 

Dia 14 de juliol, III Torneig de Truc, al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere.

 

XII Circuit de Vòlei Platja Nocturn 2 x 2, a la platgeta, de les 21 h a les 24 h (dimecres25 de juny i els dimecres 2, 9, 16 i 23 de juliol). Inscripcions a l’oficina municipal o, directament, a Joan Martí, fins al 23 de juny. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

Dia 14 de juliol, a partir de les 20.30 h, VI Circuit de Vòlei Platja Infantil 3 x 3, a la platgeta. Inscripcions a l’oficina municipal o, directament, a Joan Martí, fins al 10 de juliol. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet possible aquest programa.

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!