INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Paella a Betlem
 

06/06/2014


El passat diumenge 1 de juny va tenir lloc la ja tradicional paella gegant que es fa al Quarter dels Soldats de Betlem. A la diada, hi assistiren unes 300 persones.

 

Com cada any, i de manera totalment voluntària, el cuiner Jordi Pistola i el seu grup de col·laboradors i col·laboradores s’encarregaren de cuinar la paella i aconseguiren, amb el seu bon fer, que la diada fos tot un èxit.

 

A més de la paella, els assistents que volgueren caminar una mica pogueren gaudir d’un concert de música i cant en un marc incomparable com és el camí de l’Ermita. L’acte va ser organitzat per l’Associació Amics de la Música i hi participaren diversos músics, xeremiers i membres de l’Orfeó i Aquatreveus.

 

Cal apuntar que, en la diada, també hi col·laboraren els xeremiers, que sempre animen el lloc per on passen, els pares i mares de l’AMIPA de l’Institut, que serviren els cafès i qualque copeta de licor, i també els membres de Protecció Civil, que vigilen el tema del foc, perillosíssim si no es controla així com toca.

 

També cal dir que aquest acte, tot i ser organitzat i gestionat pel Servei Municipal d’Educació de Persones Adultes, té un component de voluntariat que ens fa ser diferents i, per aquest motiu, s’ha d’agrair a tothom que hi participa la seva gran implicació.

 

Exporta a PDF