INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 El Poliesportiu de Na Caragol amplia les instal·lacions
 \N

01/09/2002

batlia

L'oferta esportiva d'Artà s'incrementarà aquest hivern amb la construcció d'un petit gimnàs al Poliesportiu de Na Caragol. Aprofitant un espai existent totalment infrautilitzat, uns banys i un magatzem que s'han unificat, s'oferta un gimnàs amb alguns aperells gimnàstics que es posa a l'abast de tots els esportistes dels clubs artanencs (tant dels que tenen la seu al poliesportiu com d'altres que, com el Club Esportiu d'Artà, entrenen al camp de futbol de Ses Pesqueres).

El projecte de la Regidoria d'Esports és que aquest nou espai, que estarà operatiu en les pròximes setmanes, s'amplii en un futur per a ús i gaudi no tan sols intern sinó extern.

El pressupost d'aquestes obres, dutes a terme per l'empresa Germans Genovard, serà d'uns 8.000 €.

Aquesta millora s'afegeix, sens dubte, a les que es varen fer durant la temporada passada i que consistiren en el canvi de la superfície de les dutxes dels vestidors 3 i 6; fer un repàs general a tot l'enrajolat dels vestidors (hi havia algunes rajoles que havien bufat) i pintar-los de bell nou.

A més, durant aquesta temporada passada també es va adquirir una nova màquina per a la neteja de pista, molt més ràpida i efectiva que l'anterior, que ja havia quedat obsoleta.