INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Comença la construcció del nou centre de dia
 \N

01/09/2002

Batlia

L'empresa Obras y Promociones Comas, SA, adjudicatària del concurs del Centre de Dia, ja ha començat els moviments de terres del que serà aquesta nova infraestructura municipal en el carrer de la Clota. Cal recordar que aquesta empresa es va comprometre a realitzar aquesta obra per 504.000 € (baixant en gairebé 6.000 € el tipus) i en un termini no superior a vuit mesos.

El projecte del Centre de Dia, signat per l'arquitecte Pere Rius, es basa en dues fases molt diferenciades. Una primera, la que ara comença, on s'aixecarà tot el buc (consta de dues plantes) i s'acabarà la primera planta. Una segona que preveu l'acabament i condicionament de la segona planta d'aquest edifici.

L'edifici, lliure de PVC, tindrà, en aquesta primera planta, un espai polivalent, una sala de descans, un menjador, un magatzem, cuina, sala de cures, oficina, banys de dones, banys d'homes, serveis de personal i distribuidor amb una superfície 337,85 metres quadrats.

Ara per ara, el Centre de Dia instal·lat provisionalment a la Residència de Persones Majors, compta amb sis usuaris. Una vegada amb aquest edifici fet, el nombre de persones que pugui fer-ne ús serà de devuit o vint.

Aquest edifici, promogut per l'Ajuntament d'Artà, està subvencionat amb 102.385,5E per a l'any 2002 per l'Institut Balear d'Afers Socials del Govern de les Illes Balears.