INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà









Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'acció



Enllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

















 Concorregut tast d'aliments tradicionals de les Illes Balears
 \N

06/09/2002

batlia

En el marc dels actes de la Fira un bon grapat d'artanencs varen assistir a la xerrada i degustació d'aliments tradicionals de les Illes Balears, que experts de la Conselleria d'Agricultura i Pesca varen impartir a la sala d'actes del Teatre d'Artà. De bon principi, els assistents ja varen poder copsar que aquella no era una degustació tradicional. Tothom es va asseure a taula i, entre explicació i explicació dels nostre aliments, els experts varen ensenyar les diferències entre dues castes d'ametlles (color, forma, untuositat, ...), entre dos olis verjos produïts a Mallorca (les seves diferències en color, gust, olfacte,...) i la manera de tastar sobrassada (adherència, punts negres, grassa, ....). En acabar la xerrada, els degustadors sí que varen degustar, de la manera tradicional, aliments de les nostres Illes, com formatge, galetes d'oli i ensaïmades. Això sí, els experts varen aprofitar l'avinentesa per explicar les característiques d'aquests aliments. L'acte fou d'allò més interessant i els assistents reconegueren que per valorar la qualitat d'un producte cal tastar-lo tenint en compte molts de factors.