INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L'Escola Municipal de Música marca bon ritme per al curs 2002-2003
 Els dies de matrícula són 18, 19 i 20 de setembre

01/09/2002

batlia

L'Escola Municipal de Música d'Artà, que recentment ha obtingut la categoria d'escola reconeguda per la Conselleria d'Educació i Cultura, ha posat a l'abast dels artanencs i les artanenques una àmplia oferta educativa de cara al curs 2002/03, que s'iniciarà el proper 1 d'octubre.

Totes les llars d'Artà i de la Colònia de Sant Pere reben, durant aquests dies, un complet fulletó amb tota l'oferta per a aquest proper cicle escolar. L'Escola, que fa vint anys que funciona a ple rendiment, va comptar, el curs passat, amb gairebé dos-cents alumnes matriculats i espera arribar a un nombre semblant en aquest exercici en el qual s'han introduït algunes novetats.

Entre aquestes novetat cal assenyalar la introducció de nous instruments, com la viola (corda) i l'oboè (vent fusta) i el bombardí. Cal dir que l'oferta quant a intruments abraça el cant, piano, cinc instruments de corda, quatre de vent fusta, set de vent metall, la percussió i les xeremies, tamborino i flabiol com a instruments de música popular.

L'equip directiu ha acurat molt la introducció d'altres assignatures, com ara conjunt instrumental, conjunt coral, tècnica vocal i audició musical, i les activitats complementàries, que consistiran en cursets específics, audicions, assistència a concerts, col·laboracions amb altres entitats musicals i intercanvis amb altres escoles de música.

Les inscripcions i confirmació d'horaris tindrà lloc els propers dies 18, 19 i 20 de setembre, de les 17 h a les 20 h, a la mateixa escola de música. Els preus bàsics mensuals són de 28 €, encara que si l'alumne cursa llenguatge musical i instrument el preu és de 40 € mensuals. Les classes s'impartiran de dilluns a dissabte i es contemplen unes exempcions de preus quan es tracta de músics que són membres de la Banda de Música d'Artà, de l'Orfeó Artanenc i d'Aquateveus.

En darrer lloc, dir que tots els alumnes de l'escola, nous i vells components, tindran una fita dia 4 d'octubre, quan es reuneixin al Teatre d'Artà per assistir a la lliçó inaugural que enguany impartirà Jordi Rosselló, ex director de les bandes de música de Porreres i de Santa Margalida.