INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FESTES DE NADAL I REIS D'ARTÀ
 Programa

05/12/2013

Dinamitzador cultural

PROGRAMA DE LES FESTES DE NADAL, CAP D’ANY I REIS

2013-2014

 

 

 

DESEMBRE

 

Divendres 6

 

A partir de les 16 h, ARTÀ FASHION, exhibiciíó de moda i estètica, al carrer d’Antoni M. Alcover,5

 

Dissabte 7       

 

A partir de les 16 h, MERCAT NADALENC al carrer de Ciutat, amb regals, llepolies, joguines, etc., amenitzat amb música nadalenca.

 

Dimarts 10

 

A partir de les 19 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer, al CEIP Na Caragol. Entrant: pasta (negra) amb salsa de vieires al Martini. Segon plat: broqueta de filet de bou i escalunyes confitades amb salsa de tòfona i saltat de verdures i ametles. Postres: sopa de torró i iogurt amb caramels de xocolata i fruita. Inscripcions: enviau un SMS al 609 309 443. Places limitades. Preu: 8 €. Bon profit i bona cuina.

 

Dissabte 14     

 

A partir de les 16 h, MERCAT NADALENC al carrer de Ciutat, amb regals, llepolies, joguines, etc., amenitzat amb música nadalenca.

 

A partir de les 17 h, recollida solidària de joguinesa benefici d’altres nins i nines, xocolata de franc i sorteig de regals, al carrer de Ciutat. Ho organitza: Artà Solidari.

 

A les 18 h, actuació musical a càrrec del grup local CARIPORTAL. Escoltant aquest grup podrem reviure temes coneguts de folk, repertoris populars i dels principals autors catalans. A la plaça del Conqueridor.

 

A les 21 h, EXHIBICIÓ DE BALL de l’escoleta de sevillanes i, a continuació, xocolatada amb ensaïmada, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Centre Cultural.

 

Diumenge 15

 

A les 11.30 h, VII CURSA SOLIDÀRIA I CAMINADA FAMILIAR DE NADAL: una volta al poble, amb partida i arribada a l’Institut Llorenç Garcias i Font. Tothom hi pot participar. Inscripcions el mateix dia a partir de les 11 h. Preu de la inscripció: 2 €. La recaptació anirà destinada als afectats per l’huracà que han patit les Filipines, a través de Metges del Món. Anima-t’hi i ajuda els altres amb la teva participació. Ho organitza: Artà Solidari.

 

Dilluns 16

 

A les 19.30 h, concert de la CORAL VORAMAR i d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, a  l’Església de la Colònia de Sant Pere.

 

Dimarts 17

 

A les 17.30 h, CONCERT DE NADAL a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artà, al Convent dels Pares Franciscans.

 

Dimecres 18

 

A partir de les 19 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer, al CEIP Na Caragol. Entrant: pasta (negra) amb salsa de vieires al Martini. Segon plat: broqueta de filet de bou i escalunyes confitades amb salsa de tòfona i saltat de verdures i ametles. Postres: sopa de torró i iogurt amb caramels de xocolata i fruita. Inscripcions: enviau un SMS al 609 309 443. Places limitades. Preu: 8 €. Bon profit i bona cuina.

 

Divendres 20

 

A les 16 h, NADALES pels carrers del centre del poble d’Artà, a càrrec del conjunt instrumental de l’Escola Municipal de Música.

 

Dissabte 21

 

A les 11 h, TALLER DE DECORACIÓ DE NADALamb material reciclat, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. A continuació, es penjaran als arbres de la plaça de Sant Pere. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

Diumenge 22

 

A les 20.30 h, actuació de l’Orfeó Artanenc i de la coral de Son Servera, al Convent dels Pares Franciscans.

 

Dimarts 24

 

A les 17.30 h, CONCERT FAMILIAR, a càrrec de l’Orfeó Artanenc, a la Residència de Persones Majors.

 

A les 18 h, TARDE BUENA, festa i diversió per encarar la nit més important de l’any, al Pub Pas a Nivell.

 

A les 18 h, MATINES a l’Església de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 20 h, MATINES a la Parròquia de la Transfiguració del Senyor.

 

A les 20.30 h, MATINES al Convent dels Pares Franciscans.

 

A les 23.30 h, festa de la Nit de Nadal,NADAL TOTS PLEGATS, amb la millor animació musical de sempre, a càrrec de DJ TONI LLOBERA i PEP GURRIES, amb els millors efectes especials.Al pàrquing de l’Estació del tren. Ho organitzen: Ses Tres Forquetes, Can Jaume i Bar Poliesportiu.

 

Dimecres 25 - DIA DE NADAL

 

A les 18.30 h, escenificació del tradicional BETLEM VIVENT, dins el recinte emmurallat de Sant Salvador, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta.

 

Dijous 26

 

A les 19 h, concert del quartet de flautes barroques AUDITE SILETE, a la Fundació Museu Aina M. Lliteras de Can Cardaix(carrer de Rafel Blanes, 14). Aquesta formació està composta per Gonzalo Sánchez (flauta soprano), Joana Domenge (flauta contralt), Gabriel Tous (flauta tenor) i Bartomeu Ginard (flauta baixa). L’entrada és gratuïta. Reserves: 971 828 233. Adreça electrònica: cardaix@hotmail.com.

 

Divendres 27

 

A les 16.30 h, CONCURS DE DIBUIX DE NADAL, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Hi haurà categories per edats i premis per als guanyadors i per a tots els participants. En acabar, hi haurà una xocolatada amb ensaïmades. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

A les 20.30 h, PIM-PAM-PUM, al Poliesportiu Na Caragol. Concurs de proves de tot tipus (agilitat, destresa, velocitat, memòria, etc.) on tu poses els teus límits! Gaudeix d’una divertida nit on el més important és passar-s’ho bé. Inscripcions el mateix dia. Premis per als guanyadors. Més informació al Centre Jove.

 

FESTA DE L’ESTENDARD

 

A les 20 h, xocolata amb ensaïmada i LECTURA DEL MANIFEST. A continuació, lliurament del calendari de 2014 de l’Obra Cultural Balear, dedicat als glosadors de Mallorca, interpretació de La balanguera i Quatre Illes, a càrrec de l’Orfeó Artanenc.

 

A partir de les 21 h, concert del grup TAVERNERS. Des de fa tres anys, el jove quartet mallorquí passa pel seu sedàs temes populars, tradicionals i d’autors de la nostra terra. Ara presenten part de l’extens repertori que han interpretat pels diferents escenaris de Mallorca i Catalunya. Tot això, al Bar del Teatre d’Artà.

 

Dissabte 28

 

A les 11 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l’actuació del grup infantil TIPI-TIPI-TOP, a la plaça del Conqueridor d’Artà. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines d’Artà, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 16 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l’actuació del grup infantil TIPI-TIPI-TOP,a la plaça de la Colònia de Sant Pere. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines de la Colònia de Sant Pere. En acabar, es lliuraran els premis del concurs de dibuix.

 

Si no hi podeu anar, podeu enviar la vostra carta per correu electrònic a l’adreça següent: carterreial@arta.cat

 

A les 18 h, cinema infantil amb la projecció de la pel·lículaMONSTRUOS UNIVERSITY, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere.

 

Diumenge 29

 

A partir de les 10 h i fins a les 19 h, CARPA INFANTIL amb tot tipus de jocs infantils, boti-botis, escalada, tirolina, circuit ciclista, cavalls, karaoke, grups de música infantil, un globus aerostàtic (segons la previsió del temps) i altres coses. Tot el dia hi haurà un lloc per berenars, dinars, tapes i cafès, perquè els grans també passin un gran dia. Al pàrquing de l’Estació del tren. Ho organitzen: Ses Tres Forquetes i Can Jaume.

 

A les 16.30 h, TALLER DE CUINA INFANTIL, a càrrec de Xisca Pascual. Vine a aprendre, de manera senzilla i divertida, com es fan els dolços de Nadal. Pensau a dur un aprimador i els motles. Al mercat cobert de la Plaça.

 

Dimarts 31

 

A les 16.30 h, II CURSA NIT DE CAP D’ANY CAFETERIA ALMUDAINA. El recorregut serà el següent: Almudaina — volta de ses Corballes  — Almudaina. Distància: 4,700 metres. No hi haurà cronometratge, ni classificació oficial, ni trofeus, i es pot fer corrent, caminant o amb bastons. Donatiu: 2 €. Inscripcions: el mateix dia de la prova. Hi haurà aigua i cava en arribar a la meta, i un sorteig en acabar la prova. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 21.30 h, sopar i celebració de la Nit de Cap d’Any al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Centre Cultural.

 

A les 21.30 h, IV Sopar de Cap d’Any,COMENÇA L’ANY AL NOSTRE POBLE. Veniu a sopar Al pàrquing de l’Estació del tren. Preu: 22 €. El sopar inclou: bufet complet, begudes, cava, raïm i cotilló. Reservau la vostra taula a l’Ajuntament a partir de dia 12 i fins a final d’existències. Ho organitzen:Ses Tres Forquetes i Can Jaume.

 

A les 23.30 h, FESTA DE CAP D’ANYAl pàrquing de l’Estació del tren. Veniu a la primera festa de l’any, amb la millor música comercial i de tots els temps amb el DJ Marc.Ho organitzen:Ses Tres Forquetes i Can Jaume.

 

 
GENER

 

Dissabte 4

 

A les 18.45 h, CONCERT DE NADAL, a càrrec de l’Orfeó Artanenc, a l’Església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música.

 

A les 20 h, V GALA DE L’ESPORT: lliurament dels trofeus als mèrits esportius i als millors esportistes artanencs que hagin destacat al llarg de la temporada 2012/2013. Al Teatre d’Artà.

 

Diumenge 5

 

A les 18.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT al moll de la Colònia de Sant Pere. Acte de benvinguda de les autoritats i dels nins i nines de la Colònia. A continuació, acompanyament dels Reis a l’Església i després al Centre Cultural.

 

A les 19.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT a Artà. Els acompanyarem des del principi del carrer de Ciutat fins a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, recepció oficial de les autoritats i dels nins i nines d’Artà, i repartiment dels regals.

 

A les 23.30 h, GRAN FESTA DE NIT DE REIS. Vine a passar la nit més màgica de l’any Al pàrquing de l’Estació del tren. Hi haurà una sorpresa musical. Més informació als Facebook de Can Jaume i del Pas a Nivell. Hi haurà molts de regals per a tothom. Ho organitzen: Ses Tres Forquetes, Can Jaume i Bar Poliesportiu.

 

 

Transport

Els dies de la Nit de Nadal (24 de desembre) i de la Nit de Cap d’Any (31 de desembre) hi haurà un autobús que anirà de la Colònia de Sant Pere a Artà. Places limitades (15 persones mínim). Preu: 4 €. Inscripcions al 609 309 443, que es tancaran tres dies abans de cada acte.

 

 

MOLTS D’ANYS I BONES FESTES A TOTHOM