INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 POSADA EN MARXA DEL PROJECTE “d’ARTÀ” PRODUCTE FET A ARTÀ
 El principal objectiu de la marca “d’ARTÀ” PRODUCTE FET A ARTÀ és crear una imatge i identitat de marca similar a una denominació d’origen que permeti desenvolupar nous productes i serveis.

26/11/2013

Ajuntament

Els dies 21, 22 i 23 de novembre l’Ajuntament d’Artà va fer la presentació oficial de la marca “d’ARTÀ” PRODUCTE FET A ARTÀ. A aquestes jornades va assistir un nombrós públic interessat en els diferents usos que es podrà donar a aquesta marca.

El principal objectiu de la marca “d’ARTÀ” PRODUCTE FET A ARTÀés crear una imatge i identitat de marca similar a una denominació d’origen que permeti desenvolupar nous productes i serveis.

Amb la creació de la marca “d’ARTÀ” es vol aconseguir un entorn diferenciat de màxima qualitat tant a nivell insular, nacional, com en l’àmbit del turisme internacional.

Entre d’altres, les principals línies de producte a les que es vol donar cabuda baix la marca “d’ARTÀ”són els productes agroalimentaris (vegetals, olis, embotits, fruits secs, cítrics, vins, etc.) i els productes artesans (llatra, pells, fusta, fang, productes reciclats, etc.). Encara que aquestes són les principals línies de producte aquesta llista no és excloent sinó que es vol donar cabuda a un gran ventall de productes i serveis.

La creació de la marca permetrà impulsar nous jaciments d’ocupació i ampliar les estratègies comercials dels negocis ubicats a Artà.

La primera fase del projecte consistirà en crear un catàleg de productes i serveis que es puguin oferir baix el paraigües de la marca “d’ARTÀ”. Per això, al llarg del mes de desembre les empreses interessades podran sol·licitar l’homologació dels seus productes. A tal efecte hauran d’omplir un formulari que es troba a disposició dels interessats a la web municipal (www.arta.cat) o al blog municipal de promoció econòmica (www.activarta.wordpress.com).

A més el projecte també contempla la possibilitat de que si qualcú té una idea o negoci que vol desenvolupar però no té clar com fer-ho o no sap com fer-la viable o altres dubtes es facilitarà un recolzament de consultors especialitzats que ajudin a desenvolupar aquesta idea o negoci.

Si esteu interessats en el projecte, voleu ampliar la informació o voleu desenvolupar qualque idea o negoci us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament d’Artà telefonant al 971 835 624 (Ana Duràn o Pedro Osuna) o per correu electrònic a  productearta@arta.cat