INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 ENCALENTINT FESTES
 Anam calentint les festes d'Artà!

22/07/2013

Dinamització Cultural

Encalentint festes

 

Divendres 26 de juliol

 

A les 24 h, Festa de la Neu, al pub Pas a Nivell.

 

Dissabte 27 de juliol

 

PoésArt. Festival de Poesia.De les 10.30 h a les 12.30 h, Poesia als Comerços, la poesia entra a les botigues. Seguidament, i fins a les 14 h, Vermut Poètic, ruta poètica pels bars d’Artà. De les 19 h a les 20.30 h, Videopoesia i Poesia Visual, al Teatre d’Artà. De les 21.30 h a les 22.30 h, Tremponada Poètica, sopar a la fresca i recital gastronòmic. I, per acabar, de les 22.30 h a les 24 h, Amb Nocturnitat i Traïdoria, poesia trencadora per   arribar a la mitja nit. (Programa a part)

 

A les 18 h, X Triatló de Sant Salvador. Partida des de la platgeta de la Colònia i arribada a la plaça del Conqueridor (500 m de natació + 17 km de bicicleta + 3 km a peu). Inscriviu-vos a la pàgina web www.elitechip.net o a Bicicletes Caldentey d’Artà. Si no hi voleu participar tot sols, enguany ho podreu fer amb un equip femení o mixt. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 21 h, presentació del cantautor Lluís Cadenas, acompanyat al violí per Llúcia Gomila, a la Fundació Aina M. Lliteras de Can Cardaix (carrer de Rafel Blanes, 14). Preu: 9 € (Amics de la Fundació: 5 €).

 

A les 24, festa S’Anyada. Enguany va de colors. A l’amfiteatre de Na Batlessa. Cercau el vostre color a facebook.com/saplec. Ho organitza: Associació S’Aplec.

 

Diumenge  28 de juliol

 

A les 16 h, XVIII Vòlei Plaça 4 x 4, a la plaça del Conqueridor. Inscripcions fins dimecres 24 de juliol, al Poliesportiu d’Artà o al vòlei platja de la Colònia. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

A partir de les 19 h,Viu les rondalles, pensat per a petits i grans. Rondalles, mostra d’il·lustracions i altres activitats entorn del món rondallístic, a la terrassa del Teatre d’Artà. Participau-hi. Ho organitza: Obra Cultural Balear d’Artà.