INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 L’ajuntament arriba a un acord amb l’empresa que va organitzar la verbena de Sant Pere
 No es va complir el contracte, ja que l’acte va començar i acabar abans de l’hora prevista

08/07/2013

Batlia

El passat dissabte dia 29 de juny, l’ajuntament d’Artà havia contractat el servei de l’organització de la verbena de les festes de la Colònia de Sant Pere a l’empresa General Music. Per això s’havia concertat un acte que començaria a les 23:30 del vespre i que acabaria a les 5:30 de la matinada. Les orquestres que havien d’amenitzar la vetllada eren Voramar, Ses Bubotes i Pelillos a la Mar. En el contracte també s’hi incloïa la sonorització i la il·luminació de tot l’espectacle.

El problema va venir quan la verbena va començar una hora abans del previst, sense el vistiplau del tècnic de festes de l’ajuntament. Quan va haver acabat el segon grup, com que duien l’horari avançat, la tercera orquestra encara no havia arribat i va haver-hi uns minuts amb la festa aturada. Per això, va haver de tornar sortir el segon grup, per continuar mentre arribava el que havia de tancar. Finalment, la verbena es va acabar a les 5 de la matinada, avançant així mitja hora el final previst.

Des de la regidoria de festes es va fer la queixa pertinent davant l’empresa i es va mantenir una reunió amb el gerent que va acabar amb un acord, per escrit, en el què l’empresa es comprometia a reduir la facturació dels 7.250 euros ( 8.772,5 amb Iva )  pactats als 4.750 euros ( 5.747,5  amb iva ) que facturarà finalment.