INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Presentació del llibre "Antoni Literes. Introducció a la seva obra"
 El musicòleg Antoni Pizà s'ha apropat a l'obra de l'artanenc

24/07/2002

batlia

Diumenge dia 4 d'agost, en el Teatre d'Artà, es va presentar el llibre que sobre el músic artanenc Antoni Literes ha escrit el musicòleg Antoni Pizà. El volum, que porta per títol Antoni Literes. Introducció a la seva obra, ha estat editat conjuntament per l'Ajuntament d'Artà i Edicions Documenta Balear i ha contat amb la col·laboració del Consell de Mallorca.

En la presentació, on varen tenir la paraula la consellera de Cultura del Consell, Maria Antònia Vadell; el batle d'Artà, Montserrat Santandreu; el director del festival de música clàssica Antoni Lliteres, Josep Francesc Palou; el dinamitzador musical Pere Estelrich i l'autor del llibre, Antoni Pizà, es va posar de relleu la figura, de cada vegada més important, d'Antoni Lliteres, un músic que va ser un dels màxims exponents del barroc espanyol.

En el volum hi ha informació detallada i exhaustiva sobre l'obra del músic artanenc. Encara que no se'n coneix cap retrat i que els tret de la seva personalitats no són clars, Pizà ha recopilat tots els articles de premsa, concerts i enregistraments que s''han fet de l'obra de Lliteres.