INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 FESTES DE SANT PERE 2013
 programa de les festes de Sant Pere

20/06/2013

Dinamització Cultural

Festes de Sant Pere 2013

 

Juny

 

Dimarts 25

 

A les 20 h, concert de final de curs,a càrrec de la CORAL VORAMAR i l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i del Taller de veu, a l’església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

Dimecres 26

 

A les 19 h, exhibició de l’escola de judo,a càrrec del Club de Judo Renshinkan, a la plaça de Sant Pere.

 

Dijous 27

 

A les 20 h, torneig de futbet, al Poliesportiu Cap Ferrutx. Els equips han de ser, com a mínim, de 5 jugadors. Inscripcions al mateix Poliesportiu. Ho organitza: Joves de la Colònia de Sant Pere.

 

Divendres 28

 

A les 20.30 h, inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i al llarg del passeig Marítim, dels xeremiers d’Artà. Hi col·labora: Club Nàutic.

 

A les 22 h, concert a càrrec de MMA Jazz Ensemble i, a partir de les 22.30 h, torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, devora la platja de la Colònia. Ho organitza: Sardinaires Coloniers.

 

A partir de les 23.30 h i fins a les 5.30 h, festa jove, al carrer Geranis, amb música electrònica. Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 24 h, focs artificials a la platja, a càrrec de la pirotècnia Europlá.

 

Dissabte 29

 

A les 18.30 h, mercadet artesanal devora la platja, amb les darreres novetats en bijuteria, complements, accessoris (arracades, cinturons, llums, etc.), joguines, etc.

 

A les 19 h, ofici solemne en honor a Sant Pere. Presidirà l’eucaristia Fra Bernat Nebot. En acabar, processó marítima de Sant Pere, amb els xeremiers d’Artà.

 

A les 23.30 h, verbena populara la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestres VORAMAR, SES BUBOTES i PELILLOS A LA MAR.

 

Diumenge 30

 

A partir de les 10 h, exposició de motos antigues, al carrer del Mollet, davant el Restaurant Es Mollet. Romandrà oberta fins a les 17 h. Ho organitza: Ajuntament d’Artà, Rest. Es Mollet, Club Karting Ca’n Picafort i Club Motos Antigues Es Siurell.

 

A les 18 h, Xop Parc, amb una diana d’aigua, una tirolina d’aigua, un túnel d’aigua, una piscina “Pescapatitos”, piscines petites, 100 pistoles d’aigua, etc., a la plaça de la Bassa d’en Fasol. Activitat gratuïta. Es recomana que dugueu banyador.

 

A les 19.30 h, partit de vòleisènior masculí entre el CV Artà i velles glòries del club, al Poliesportiu Cap Ferrutx. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

A les 22 h, concert de Sant Pere, a càrrec de la Banda de Música d’Artà, a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Associació d'Amics de la Música. Hi col·labora: Associació d’Amics de les Bandes Sonores de les Illes Balears, representada pel periodista Joan Carles Palos.

 

 

Juliol

 

Dijous 4

 

A les 22.30 h, actuació musical de Aguadulce (xou llatí), al Bar Sa Clova.

 

Divendres 5

 

A las 19 h, inauguració de l’exposició de pintura col·lectiva, al Rest. S’Esplai. Romandrà oberta fins a final de festes.

 

A les 21.30 h, N’han de venir de Casta, de Lluís Segura Miró. Obra de teatre popular a càrrec del grup Quart Creixent Teatre de ses Salines, sota la direcció de Josep Lluís Fernández. A la plaça de Sant Pere.

 

Dissabte 6

 

A les 9 h, excursió amb piragua o caiac fins a l’illa des Porros. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A les 19.30 h, II Cursa Popular Arran de Mar. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran curses segons l’edat dels participants. Menors de 16 anys (690 m): partida a les 19.30 h. Majors de 16 anys (5 o 10 km). Inscriu-te a la pàgina web www.elitechip.net. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 20 h, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca. Acte seguit,homenatge a les persones sòcies octogenàries d’enguanyi festa del 28è aniversari de l’Associació de Persones Majors de la Colònia, amb un sopar per als socis i sòcies assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 22.30 h, verbena camp a la plaça de Sant Pere, amb l’actuació de l’orquestra GRAN CASINO.

 

Diumenge 7

 

A les 9 h, passeig cicloturístic d’Artà a la Colònia i tornada. Partida des de la plaça del Monument. Preinscripció a la tenda Bicicletes Caldentey—Alzamora o a la cafeteria L’Almudaina. Acte gratuït. En arribar, hi haurà berenar a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 19 h, festa infantilamb cucanyes i amb l’actuació del grup d’animació infantil Mallorca Festa, a la plaça de Sant Pere.

 

A 20 h, presentació del llibre En calma i temporal, de Carme Sánchez, a càrrec de Jaume Cabrer i amb l’actuació de Lluís Gili, al Centre Cultural.

 

A les 21.30 h, vetlada de ball de bot, a càrrec de l’agrupació Esclafits i Castanyetes, a la plaça de Sant Pere.

 

Dijous 11

 

A les 22.30 h, actuació musical de Aguadulce (anys 70-80), al Bar Sa Clova.

 

Divendres 12

 

A les 21.30 h, pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. Els beneficis aniran destinats a favor de Cáritas. Ho organitza: Consell Parroquial.

 

Dissabte 13

 

A les 20 h, presentació del llibre Viure amb el Parkinson, a càrrec de Cristòfol Carrió i Sanxo. Hi intervindrà Salvador Martí amb un petit concert d’orgue. Els beneficis aniran a la Marató de TV3. A l’església parroquial.

 

A les 22.30 h, I Concurs de Karaoke al bar Sa Clova. Gaudeix d’un divertit vespre musical, tria la teva cançó i inscriu-te al Bar Sa Clova. Programa a part.

 

Diumenge 14

 

A partir de les 10 h i fins a les 20 h, se celebrarà el Mulla’t a la platgeta de la Colònia de Sant Pere, on hi haurà un estand per comprar objectes o fer donatius a favor d’ABDEM (Associació Balear d’Esclerosi Múltiple).

 

Ales 18 h, XITravessa de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia. Les inscripcions es faran el mateix dia. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà. Programa a part.

 

A les 22 h, final del Concurs de Karaoke Sa Clova. El guanyador podrà enregistrar un CD en un estudi de gravació, al bar Sa Clova. Programa a part.

 

Altres activitats

 

De l’11 al 14 de juliol, exposició de tall i confecció, patchwork i macramé, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 19 h a les 21 h.

 

El dies 29 i 30 de juny, a les 11 h, XIII Regata fins al faralló d’Albarca i volta al faralló. Concentració a l’esplanada del Moll. Ho organitza: Club Nàutic.

 

Del 15 al 18 de juliol, I Torneig de Tuti i Truc, al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere.

 

XI Circuit de Vòlei Platja Nocturn 2 x 2, a la platgeta, de les 21 h a les 24 h (dimecres26 de juny i els dimecres 3, 10, 17 i 24 de juliol).Inscripcions a l’oficina municipal o, directament, a Joan Martí, fins al 21 de juny. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

Dia 15, a partir de les 20.30 h, V Circuit de Vòlei Platja Infantil 3 x 3, a la platgeta. Inscripcions a l’oficina municipal o, directament, a Joan Martí, fins al 10 de juliol. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

 

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet possible aquest programa.

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!

 

 

 

 
 

 

 


ESPAI PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA PORTA A PORTA