INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Obertura de l’edifici de Can Solivelles
 Can Solivelles s’obrirà al públic el proper dilluns 10 de juny

07/06/2013

Batlia

Després de més de 12 anys des de la compra de l’edifici, en els propers dies s’obrirà al públic una part de l’edifici. De moment, s’hi traslladaran els departaments d’Informació, Recaptació, Rendes i Impostos, Jutjat, Padró d’Habitants, Intervenció i Tresoreria, els quals estrenaran les noves instal·lacions.

Aprofitant aquest canvi, també es durà a terme un nou projecte de modernització en l’Administració local, que afectarà, sobretot, el servei d’atenció a la ciutadania, el qual es reforçarà amb més personal, i l’organització de feina interna.

Així, l’edifici quedarà distribuït de la manera següent: la planta baixa estarà destinada a l’atenció al públic; i a la primera planta hi haurà ubicades les oficines on es realitzaran les feines internes (tramitació d’expedients, notificacions, etc.). Aquest canvi té com a objectiu millorar l’atenció a la ciutadania i aconseguir una major eficiència.

Finalment, a l’edifici de l’Ajuntament quedaran els serveis de Secretaria, Batlia, Servei d’Assessorament Lingüístic i Urbanisme.

 

Mapa