INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Brillant inauguració de la gespa artificial de Ses Pesqueres
 Bon partit entre representants de l'Ajuntament i de la directiva del Club

19/07/2002

batliaUn dels actes més esperats de les festes de Sant Salvador va ser, sens dubte, la inauguració de la gespa artificial de Ses Pesqueres. La directiva del Club Esportiu Artà, en col·laboració amb l'Ajuntament, va confeccionar un programa d'actes que va ser del gust de les nombroses persones, des de nins petits fins a persones majors, que varen acudir a aquest indret que s'ha vestit d'un verd ben llampant. Una exposició de fotografies i documents antics donava la benvinguda als visitants, que varen poder gaudir de l'espectacle que oferiren els antics jugadors de l'Artà, els directius del club, les dones dels directius i els representants de l'Ajuntament.

Abans de l'espectacle hi va haver els parlaments del president del club, Rafel Bernad; del delegat d'esports de l'Ajuntament, Pere Llinàs, i del batle d'Artà, Montserrat Santandreu. Un dels moments més emocionants va ser quan hi va tenir un record per a Ramon Càmara, mort prematurament fa un parell de mesos. Els parlaments recordaren al públic que, ara per ara, Ses Pesqueres és el millor camp de les seves característiques que hi ha a Mallorca, que serà homologat per la Fifa i que està a l'abast de tots els nins que vulguin practicar aquest esport que fomenta el bon joc.

Acte seguit, hi va haver un partit de futbol 7 entre representants de l'Ajuntament i de la directiva del Club. El partidet, que va arbitrar amb molt bon seny Bernat Matemales, va acabar amb un empat a dos. L'equip de l'Ajuntament -hi jugaven de porter Pere Llinàs, el batle en el centre, Pep Silva de lateral esquerra i Julen Adrian d'extrem esquerre, entre d'altres- jugava sota les estrictes "ordres" d'Apol·lònia Genovard, i el de la directiva sota les de Joan Alzamora.

La sorpresa del partit va anar a càrrec de les dones dels directius, que sortiren al camp de joc a jugar contra l'Ajuntament. Es va notar la seva preparació perquè, en el poc temps que jugaren, varen marcar un gol que va anar a la cistella del seu equip.

Després els antics jugadors de l'Artà també delitaren el públic, que va poder brufar per la remodelació de Ses Pesqueres que va ser del gust de molta de gent.