INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 DARRERS DIES 2013
 

30/01/2013

Regidoria de festes

Dijous Llarder, 7 de febrer

A les 12.30 h, mostra de disfresses del CEIP de Na Caragol. Sortida del c. Pere Amorós, de Gabriel Casselles, c. de Sant Margalida, c. de Montserrat Blanes, c. de Ramon Llull i, finalment de Pere Amorós,

A les 15 h, rueta infantil. Concentració a la plaça de l’Ajuntament i, llavors, es farà el recorregut següent: c. d’Antoni Blanes, c. de Ciutat, pl. del Conqueridor i, finalment, c. de Ciutat.

A partir de les 17 hores, guerra de farina, a la plaça del Conqueridor.

A les 21 h, concentració a la plaça de l’Ajuntament i, a continuació, Rua popular, amenitzada per la Banda de Música d’Artà i amb l’itinerari següent:  c. de la Rosa, c. de Josep Sanxo de la Jordana, c. del Pou Nou, c. de Rafel Blanes, c. d’Antoni Blanes, Gran Via, c. de les Parres i, per acabar, una volta a la plaça del Conqueridor.

 

Divendres 8 de febrer

A les 10.30 h, rueta infantil a la Colònia de Sant Pere, des del CP Rosa dels Vents fins a la plaça de Sant Pere, on es durà a terme la festa de disfresses. L’itinerari serà el següent: c. del Vent del Nord, av. de Monferrutx, costa del Molí d’en Regalat, Moll, passeig Marítim, c. de Sant Lluc i, finalment, pl. de Sant Pere.

 

Dissabte 9 de febrer

A les 19.30 h, concentració a la plaça de l’Ajuntament i, a continuació, la Gran Rua dels Darrers Dies, que seguirà l’itinerari següent: c. de la Rosa, c. de Josep Sanxo de la Jordana, c. del Pou Nou, c. de Rafel Blanes, c. d’Antoni Blanes, c. de Ciutat, Gran Via, c. de les Parres, c. del Figueral, c. d’Antoni Blanes i, finalment, pl. del Conqueridor.

En haver arribat, hi haurà refresc i ball de fi de festa

A les 24 h, gran festa de disfresses, amb l'actuació de VAL NOU. A la plaça del Mercat. Us hi esperam! Ho organitza: Associació s’Aplec.

Pel bé de la festa, recomanam que respecteu els itineraris prevists i que no aparqueu en els carrers per on han de passar les rues.