INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 ArtÓ, seu del I Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra
 Universitaris de quinze nacionalitats sˇn a ArtÓ per aprendre catalÓ

12/07/2002

Batlia

Els trenta universitaris que prenen part en el I Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra ja sˇn a ArtÓ, instalĚlats en famÝlies o en cases de la vila. A partir d'ara coneixeran una mica millor la nostra cultura i la nostra llengua. De la mÓ d'Andreu BauzÓ i d'Anna Troy aprendran assistiran, diÓriament, a classes de catalÓ els matins i els horabaixes els dedicaran a fer excursiones amb bicicleta, visitar possessions del municipi i a integrar-se en les festes que just ara comencen.

Les nacionalitats sˇn ben diverses: ve gent de Franša, Costa Rica, EUA, Ucra´na, R˙ssia, TxŔquia, Romania, Hongria, Anglaterra, Japˇ, ItÓlia,... i aixÝ fins a quinze. Alguns ja fa un parell d'anys que estudien catalÓ, d'altres, tot just l'entenen.

Dilluns, dia 29 de juliol, assistiren a una recepciˇ oferta per l'Ajuntament d'ArtÓ que, juntament amb el Govern d'Andorra i amb la Direcciˇ General de PolÝtica LingŘÝstica patrocina el campus. AllÓ expressaren que l'acollida ha estat bona i que ja havien tastat la llet freda amb ensa´mada. Aix˛ sÝ, no es mostraren especialment entusiasmats per les coques amb verdura.Si voleu tenir mÚs informaciˇ sobre aquest campus, els alumnes confeccionen la segŘent pÓgina web: www.epep.cz