INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ
 Fundaciˇ Deixalles Llevant va recollir 182 tones de paper, cartrˇ i vidre l'any 2001 a ArtÓ
 L'Ajuntament bonificarÓ els comeršos colĚlaboradors amb un 15 per cent en el rebut dels fems

07/07/2002

batlia

La Fundaciˇ Deixalles de Llevant, que tÚ la seu a ArtÓ, al carrer de les Figueretes, en la seva mem˛ria anual de 2001, reflecteix que s'han recollit 182 tones de paper i de vidre al municipi d'ArtÓ: 83.060 de paper i 99.590 de vidre. En el document es fa palesa la creixent colĚlaboraciˇ que la Fundaciˇ Deixalles tÚ entre els bars i comeršos d'ArtÓ i a la Col˛nia de Sant Pere:

AixÝ, en el mes de maig de 2002, es comptabilitzen 82 botigues i comeršos que participen en la recollida selectiva de paper i cartrˇ. Per tant, nomÚs hi ha 15 botigues i comeršos (un 15,46 %) en tot el nucli d'ArtÓ que no fan part d'aquest projecte. Quant a bars i restaurants que reciclen vidre i llaunes, a ArtÓ n'hi ha 42. Els no colĚ laboradors sˇn cinc (un 10,64 per cent).

A la Col˛nia de Sant Pere, participen a la recollida selectiva 23 establiments comercials. NomÚs sˇn dos els que no colĚlaboren i, per tant, no tenen bonificaciˇ en el rebut de fems de fins a un quinze per cent. Per aquest any 2002, la bonificaciˇ que aplicarÓ l'Ajuntament a final d'any per a la colĚlaboraciˇ en la recollida selectiva arribarÓ a un vint per cent.En els recomptes dels diferents mesos, es veu una gradaciˇ a l'alša en els quilos que es recullen. Les puntes de recollida de vidre se situen en el mes d'agost (divendres, dia 17 d'agost, es recolliren 1,5 tones de vidre i el total d'aquest mes es va situar en 11,68 tones).

El dia que mÚs paper varen recollir els operaris de Deixalles va ser dia 19 de novembre de 2001, amb un total de 1220 quilos. El mes de mÚs recollida de paper va ser el primer de l'any, el gener (desprÚs de les festes de Nadal), amb un total de 8,1 tones.