INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L'Ajuntament signa un conveni amb Natura Parc per a la recollida d'animals no domèstics
 \N

21/06/2002

\N

El batle, Montserrat Santandreu, va signar a l'Ajuntament un conveni amb Antoni Mas, representant de la Fundació Natura Parc, per dur a terme accions i programes de recuperació d'exemplars d'espècies silvestres de Mallorca i de recollida de mascotes (amb excepció de cans i moixos) i de fauna autòctona en el seu centre de recuperació per un termini de cinc anys.

L'Ajuntament col·laborarà econòmicament amb la quantitat de 901,52 €, revisats anualment segons l'IPC.

En les clàusules del conveni es manifesta que la Fundació Natura Parc posarà a disposició de l'Ajuntament un servei permanent de recollida de fauna abandonada o ferida, que romandrà operatiu 365 dies en l'any o les 24 hores del dia. Serà el personal tècnic de la Fundació l'encarregat de desplaçar-se, prèvia notificació per part dels responsables de l'Ajuntament d'Artà, per a la captura, recollida, atenció i transport de l'animal fins el Centre de Recuperació de la Fundació Natura Parc.La col·laboració entre la Fundació Natura Parc i l'Ajuntament d'Artà ha estat fructífera perquè, des de l'any 1999 fins el mes de setembre de 2001, han estat vint-i-tres els animals procedents d'Artà que han estat acollits per la fundació de Santa Eugènia, xifra que suposa el 3,4 per cent de tots els animals que han arribat a la fundació.

La resta d'animalsLa Fundació Natura Parc es fa càrrec de la fauna silvestre, però no dels animals domèstics. Quant a aquest aspecte, l'Ajuntament d'Artà trasllada aquests animals (cans i moixos majoritàriament, però també algunes cabres i cavalls) al centre de recollida d'animals que té homologat a la finca municipal de s'Hort des Bril.