INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Una gernació surt al carrer per a la inauguració de la remodelació de la Carretera
 \N

10/06/2002

batlia

Unes tres-mil persones sortiren dissabte horabaixa als carrers de Ciutat i d'Antoni Blanes d'Artà per brufar la remodelació i embelliment d'aquestes dues vies, eix comercial del poble per excel·lència. El recorregut inicial ho varen fer les autoritats locals, acompanyades pel conseller de Cooperació Local del Consell, Josep Gomila, i pel vicepresident del Govern i Conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol al so de les xeremies. Una gernació es va afegir a aquest seguici per fer aquest recorregut inaugural. Durant aquest recorregut tothom va poder veure que els mostradors dels comerços d'aquests dos carrers només empraren els colors blanc i vermell per ornar-se per tal de donar una imatge corporativa i uniforme (alguns, no cal dir-ho, demostraren una imaginació sense límits).

Després dels parlaments oficials, artanencs, artanenques i ciutadans en general varen poder brufar la feta amb una copa de cava que oferiren els bars i un gelat que oferia l'Associació de Serveis i Comerços d'Artà.

No cal dir que la carretera (nom amb el qual els artanencs es refereixen a aquests dos carrers, Ciutat i Antoni Blanes) estava plena de gom a gom per després gaudir de la música que diversos grups artanencs oferiren des dels escenaris de Na Batlessa i de la Gran Via.