INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Aprenent Barcelˇ ja tÚ guanyadors
 ╔s el concurs que ha posat en marxa en Fons Documental Miquel Barcelˇ entre els escolars artanencs

07/06/2002

batlia

Jordina MontanÚ, SerafÝ Ginard i Antonio Lˇpez han estat els guanyadors del concurs Aprenent Barcelˇ del Fons Documental Miquel Barcelˇ d'ArtÓ.

Un total de 68 alumnes de primer i segon cicle d'ESO del ColĚlegi Sant Salvador i de l'Institut Llorenš Garcias i Font han participat en aquestes activitats d'educaciˇ plÓstica que els han permŔs apropar-se a l'univers particular de Miquel Barcelˇ i que han estat programades per la responsable del Fons, Maria Hevia.

Ara, durant aquest mes de juny, tots els treballs d'aquests artistes restaran exposats a les parets del Fons. AixÝ, els visitants podran veure els diferents aspectes de la pintura de Barcelˇ que han conegut els escolars artanencs. Cal dir que l'aula de 2n d'ESO del colĚlegi Sant Salvador, amb la professora Margalida Cantˇ, va treballar Llums i Ombres. El primer premi es va atorgar a SerafÝ Ginard Martorell (que, en un primer moment es va mostrar reticent a agafar el llapis).

Natura Morta i Retrat i autoretrat varen ser els temes que treballaren, amb la professora Maria Lliteras, alumnes de 1r d'ESO de Sant Salvador. El jurat format per educadors i experts en la pintura de Barcelˇ va decidir donar el primer premi a Jordina MontanÚ.

D'altra banda, vint alumnes de 4rt d'ESO de l'Institut Llorenš Garcias i Font, acompanyats de les professores Caterina Estelrich i Montse Torrejˇn, aprengueren a Pintam a la manera d'en Barcelˇ. Antonio Lˇpez, amb un dibuix molt inspirat ha resultat elegit guanyador.

Malgrat que no hi ha hagut un acte de lliurament, els premiats han pogut recollir un obsequi simb˛lic del Fons: un catÓleg de l'exposiciˇ "La cuina de Barcelˇ" i una postal.

A causa de l'Ŕxit d'aquesta primera convocat˛ria, el concurs tindrÓ continuitat el curs vinent, ja que Ús una manera que els escolars d'ArtÓ coneguin l'obra de l'artista felanitxer.