INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 Ple ordinari 27.01.09
 

22/01/2009

Secretaria


Us convoc a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament d’Artà, que tendrà lloc dimarts 27 de gener de 2009, a les 18 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament, segons el següent ordre del dia:


1. Aprovació, si s’escau, de les actes de les sessions dels dies 9 d’octubre, 28 d’octubre, 25 de novembre i 17 de desembre de 2008.

2. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’acord del Ple de dia 28 d’octubre de 2008 referent a l’aprovació del conveni de col•laboració entre la comunitat autònoma i l’Ajuntament d’Artà per facilitat l’accés als serveis de telecomunicacions més avançats mitjançant la implantació d’infrastructura i equipaments.

3. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió de l’Ajuntament d’Artà al manifest unitari “Aturem la massacre del poble palestí”.

4. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió del municipi d’Artà a la Xarxa Balear de Pobles pel Clima.

5. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada pel grup municipal Unió Independents d’Artà i per Els Verds-Esquerra d’Artà, sobre els honors dels regidors.

6. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada per Unió Independents d’Artà, sobre l’exposició de la bandera espanyola a l’exterior de l’Ajuntament.

7. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada per Unió Independents d’Artà, per a la creació de la Policia Autonòmica de les Illes Balears.

8. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada per Unió Independents d’Artà, sobre l’adequació de la rotonda de Ses Païsses.

9. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada per Unió Independents d’Artà, sobre la necessitat de realitzar una campanya de conscienciació entre la població escolar sobre el consum d’alcohol a la festa de Sant Antoni.

10. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada per Els Verds-Esquerra d’Artà, sobre l’Adhesió de l’Ajuntament d’Artà a l’Agència per a la Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca (APLUTM).

11. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada per Els Verds-Esquerra d’Artà, sobre el Foment de l’accés i implementació de software lliure.

12. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de novembre i desembre de 2008.

13. Precs i preguntes.El batle,
Artà, 22 de gener de 2009