INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Teatre d'Artà, un primer aniversari molt sentit
 Prop de 40.000 persones n'han estat usuaris en el primer any de funcionament

05/06/2002

batlia

El Teatre s'ha convertit en un referent per als artanencs i gent de fora poble. Això és fàcil de constatar en estudiar les xifres d'usuaris que ha tingut aquesta infraestructura durant el seu primer any de funcionament. 40.000 persones han fet ús del Teatre (compareixent al teatre, cinema, exposicions, conferències, actes diversos) en aquests dotze mesos. Aquesta quantitat, que representa gairebé set vegades més que la població artanenca és una xifra molt satisfactòria que tant pel batle, Montserrat Santandreu, com el gerent del Teatre, Antoni Gomila, han valorat molt positivament.

Encara que els dies 1, 2 i 3 de juny del 2001, quan els artanencs acudiren en massa a veure l'espectacle inaugural Dia de visita, les expectatives eren molt bones, en la memòria de l'any 2001 que s'ha lliurat a tots els membres del Patronat del Teatre i del Consell Assessor (del qual Bellpuig en fa part) les xifres són de 21.055 persones. Enguany els usuaris ja superen amb escreix els 18.500.

Per tal de commemorar aquest primer aniversari, el Patronat del Teatre va voler agrair a tots els participants dels espectacles inaugurals la seva col·laboració lliurant-los la còpia del vídeo de l'espectacle en què participaren. La sorpresa i les ganes de retrobar-se tots plegats una altra vegada va fer que l'acte fos molt emotiu i entranyable.