INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Signatura del conveni per a l'Escola de la Col˛nia de Sant Pere
 L'obra ha d'estar per a comenšar-hi el curs 2003-2004

10/06/2002

Batlia

Aquest dilluns passat va ser un dia important per a la Col˛nia de Sant Pere. No tan sols perquŔ es signÓs un conveni per a la construcciˇ de la nova escola infantil, sinˇ que va ser la primera vegada que un conveni es signa a la Col˛nia mateix i amb la presŔncia de l'autoritat pertinent (el conseller d'Educaciˇ i Cultura, DamiÓ Pons, i el batle d'ArtÓ, Montserrat Santandreu).

El remodelat Centre Cultural va servir d'escenari per a la presentaciˇ d'aquest nou centre escolar, presentaciˇ a la que acudiren nombrosos pares, mares i coloniers interessats per la futura escola.

Jaume Pons, secretari general tŔcnic de la Conselleria d'Educaciˇ i Cultura, va ser l'encarregat d'exposar el projecte que els arquitectes Andreas Schulz i Eduardo Aguasca han dissenyat en el solar que l'Ajuntament d'ArtÓ va cedir per aquest prop˛sit a la zona de Cas Frare.

El nou centre, que tÚ un pressupost de 611.000 Ç, comptarÓ amb tres aules: una per a infants de 0 a 3 anys; una altra de tres a sis anys i la darrera de sis i set anys. Com que la Conselleria d'Educaciˇ no contempla l'escolaritzaciˇ de 0 a 3 anys, el pressupost de les obres es distribuirÓ de la segŘent manera: 2/3 aniran a cÓrrec de la Conselleria d'Educaciˇ i 1/3 de l'Ajuntament d'ArtÓ (que aportarÓ trenta-cinc milions de pessetes).

El nou centre, d'un sol pis, sense barreres arquitect˛niques ni PVC, contempla mesures medioambientals com l'aprofitament de l'aigua de pluja o l'encalentiment d'aigua sanitÓria amb plaques solars.

El termini d'execuciˇ previst per a les obres Ús de dotze mesos. Les intencions, tant de la Conselleria com de l'Ajuntament, Ús que el curs escolar 2003-2004 ja comenci en aquestes noves instalĚlacions.

AixÝ, tan aviat com sigui possible, l'Ajuntament treurÓ aquestes obres a licitaciˇ p˙blica amb l'esperanša que es puguin adjudicar amb totes les condicions el mÚs rÓpidament possible.

El batle, que va agrair els pares i mares coloniers tot el treball que han realitzat desinteressadament per l'educaciˇ dels seus fills durant aquests darrers anys, va comunicar als presents que el curs 2002-2003 l'escola s'instalĚlarÓ de manera provisional al poliesportiu de la Col˛nia. Va explicar, tambÚ, que la inspecciˇ de la Conselleria ja ha visitat aquestes dependŔncies i han fet les indicacions per adaptar-les als nous usos. L'Ajuntament posarÓ fil a l'agulla per tenir a punt les aules del poliesportiu dins les properes setmanes.