INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Presentaciˇ del director i de l'equip del Parc Natural de Llevant
 \N

04/06/2002

Batlia

La consellera de Medi Ambient, Margalida Rossellˇ, va presentar dia 10 de juny, a ArtÓ, el director i l'equip del parc natural de Llevant. Durant l'acte, la consellera es va fer ress˛ que els parcs no sˇn ˛rgans tancats sinˇ oberts, i que s'hi han de dur a terme activitats que aboquin al desenvolupament econ˛mic i social de l'indret. Per tal d'engegar aquest projecte, s'ha contractat un equip humÓ, format tant funcionaris com per personal laboral, perquŔ s'encarregui de la gestiˇ del Parc. La presentaciˇ de l'equip humÓ, sempre en paraules de la consellera, Ús una fita important per constituir l'Autoritat de Gestiˇ, ˛rgan que gestiona el parc i que estÓ constitu´t per totes les institucions p˙bliques afectades.

Representants dels ajuntaments d'ArtÓ, Son Servera, Capdepera i Sant Llorenš, Conselleria de Medi Ambient, Direcciˇ General de Biodiversitat, Conselleria de PresidŔncia i Conselleria de Medi Ambient del Consell de Mallorca. L'Autoritat de Gestiˇ tindrÓ, entre les seves potestats, la facultat d'aprovar mem˛ries i plans anuals d'actuaciˇ.

La consellera de Medi Ambient va remarcar que, ara per ara, falta per constituir la junta rectora, ˛rgan de consulta, format per representats de la societat civil i les entitats ciutadanes.

Quant els membres de l'equip de feina, Rossellˇ va comentar que la seva gestiˇ serÓ en tots els Ómbits p˙blics per˛ no serÓ de gestiˇ de finques privades. Aquest equip intentarÓ cercar la implicaciˇ dels propietaris de les finques que estan en l'Ómbit del parc natural.

D'altra banda, el director del parc, Bartomeu Moragues, va comentar les ganes i la ilĚlusiˇ que tenen tots els membres de l'equip humÓ perquŔ el parc sigui un focus de dinamitzaciˇ sociecon˛mica per a tota la zona alhora que garanteixi la preservaciˇ d'un territori tan valuˇs com el que abasta.