INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 L'Ajuntament oferta Estiu Viu 2002
 Un programa estival d'animaciˇ socieducativa infantil

15/05/2002

batlia

De dia 3 a dia 14 de juny s'ha obert la matrÝcula per tal d'accedir a l'Estiu Viu, l'escola d'estiu organitzada per l'Órea socieducativa de l'Ajuntament d'ArtÓ que tÚ com a principal objectiu aconseguir que el temps lliure dels nins i nines sigui profitˇs i alhora divertit.

Per aconseguir-ho es fan activitats molt variades: nedar a la piscina, aprendre jocs nous, practicar esports, fer manualitats, participar a les festes del poble, anar d'excursiˇ,... Tot aix˛ de la mÓ d'un equip de monitors/es que tenen ganes de fer feina i de passar-ho bÚ.

Estiu Viu, dirigit a tots els nins i nines en edats compreses entre quatre i dotze anys (nascuts entre 1990 i 1998) es durÓ terme durant els mesos de juliol i agost. ComenšarÓ dia 1 de juliol i acabarÓ dia 30 d'agost. L'horari serÓ de dilluns a divendres, de 9 h. a 13.30 h i cal dir que hi ha possibilitat de servei de menjador.Les activitats es duran a terme a les dependŔncies de l'Institut Llorenš Garcies i Font, tot i que tambÚ es disposarÓ de les instalĚlacions de la piscina i del poliesportiu en horari concertat.El preu d'un mes Ús de 92 Ç i el de dos mesos, de 157 Ç. Si s'inscriuen germans o fills de famÝlia nombrosa s'aplicarÓ un 20% de descompte. Si es matriculen tres o mÚs germans, s'aplicarÓ un 30% de descompte. Hi ha beques limitades dels Serveis Socials si es justifiquen prŔviament els ingressos.

El preu inclou tot el material de les activitats, les excursions que es realitzin i l'asseguranša individual.