INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 L'Arxiu Municipal es trasllada a Can Solivellas
 A causa de la reforma de la coberta de la Sala

16/05/2002

batlia

L'Arxiu Municipal d'ArtÓ, que en l'actualitat estava situat en el segon pis de l'Ajuntament, estÓ essent traslladat pels operaris de la brigada municipal a Can Solivellas, la casa propietat municipal que estÓ situada al carrer de Josep Sanxo de la Jordana, just a la vora de l'Ajuntament. Aquesta ubicaciˇ Ús temporal ja que en els pr˛xims mesos s'ha de procedir a reformar la coberta de la Sala, que ja estava molt malmesa i, a conseqŘŔncia del temporal del novembre, va patir uns danys que s'accentuaren i feren perillar alguns dels documents conservats que s'hagueren de protegir. Els quadres, mapes i escultures que fan part de la pinacoteca, a causa del mal estat de la sala on eren, tambÚ es varen traslladar a uns altres indrets mÚs segurs. Durant els mesos en quŔ l'arxiu serÓ traslladat no es podrÓ consultar i restarÓ tancat al p˙blic.

Els documents mÚs antics que es conserven a l'arxiu daten del segle XV. De fet, hi ha totes les actes de l'Ajuntament d'ArtÓ des d'aquest mateix segle, i entre els documents que s'hi serven cal destacar el pla parcelĚlari d'AlcÓntara Pe˝a.

D'altra banda dir que el plec de clÓusules administratives que ha de regir el contracte d'obres per a la realitzaciˇ d'aquesta obra ja s'ha publicat en el BOIB de 25 de maig de 2002. El termini de presentaciˇ de proposicions s'ha fixat pel dia 20 de juny. El termini d'execuciˇ d'aquestes obres que tenen un pressupost de 3.749,87 Ç, Ús de quatre mesos.