INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Torna acabar-se l’aigua dels pous de s’Hort des Bril
 Per això, a partir del dia 2 de juliol, s’aplicaran les restriccions de l’estiu passat.

01/09/2012

Batlia

La manca de pluges d’enguany fa que els pous de s’Hort des Bril comencin a tenir un cabdal insuficient per abastir d’aigua durant tot el dia a la xarxa. Per aquest motiu, els tècnics de l’Ajuntament recuperaran el subministrament parcial de l’estiu passat a la zona en què es varen fer les obres de renovació de la xarxa d’aigua. Això significa que les restriccions només s’aplicaran a la zona que actualment tenia subministrament durant les vint-i-quatre hores, la que va del carrer Ciutat cap a la zona de Costa i Llobera, que passarà a tenir aigua entre les 14:00 i les 07:00 hores. L’altra part del casc urbà, ja només tenia aigua entre les 07:00 i les 14:00 hores.

A partir de dia 2 de juliol, el subministrament de l’aigua provindrà dels tres pous de Sa Clota i de l’ubicat a Costa i Llobera, que donen aigua al dipòsit de Sant Salvador, que és l’únic que durant aquests moments estarà en servei.

L’Ajuntament entén els problemes que pot generar l’inconvenient i demana disculpes per anticipat per les molèsties causades. Per això també demana als ciutadans que facin un ús assenyat del recurs.