INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Presenten a Artà i Son Servera la web “Catàleg il·lustrat de les Fonts de Mallorca”, amb referència específica a les fonts dels dos municipis
 Les regidories de Cultura i Patrimoni d'ambdós Ajuntaments agraeixen la gran tasca dels impulsors d'aquesta web, totalment desinteressada i altruïsta. Les conferències formen part de les activitats al voltant del Dia del Llibre

18/04/2012

Regidoria de Cultura i Patrimoni

Demà i divendres (Biblioteques municipals d'Artà i Son Servera, a les 20 h. i a les 19 h., respectivament), els autors de la web “Catàleg il·lustrat de les Fonts de Mallorca”, Pere F. Castro, A. Morell i M. Fontán, presentaran públicament la web “Catàleg il·lustrat de les Fonts de Mallorca”, tot explicant els seus objectius generals i desenvolupant amb més deteniment, una descripció del conjunt de fonts estudiades i analitzades en ambdós municipis.

La web exposa actualment informació sobre més de 500 fonts de tota l'illa, bàsicament quina és la seva localització, una breu descripció i fotografies. Els autor desenvoluparan en les conferències, com obtenen la informació, quins han estat els resultats obtinguts fins al moment, i quins són els objectius perseguits. Fins ara, tenen informació sobre 1.390 fonts, de les quals 742 han estat visitades, havent disposat a la web 554 fitxes descriptives; s'espera poder informar sobre més de 1.500 fonts.

Els regidors de Cultura i Patrimoni d'Artà (Guillem Caldentey) i Son Servera (Maria Arenas i Miquel Espases) agraeixen als autors d'aquesta web la seva feina, caracteritzada pel compromís altruïsta amb el coneixement i difusió d'una part del patrimoni tant important com aquesta, així com l'oferiment a presentar-la en primícia en aquests municipis.

Accés directe a la web “Catàleg il·lustrat de les Fonts de Mallorca