INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Els cursos d'adults toquen a la seva fi
 El proper diumenge dia 9, a Betlem, hi haurÓ el dinar de cloenda

10/05/2002

Batlia

L'Órea socioeducativa de l'Ajuntament d'ArtÓ, que ha programat trenta-sis cursos per a adults aquest any, vol que el comiat d'aquestes experiŔncies acadŔmiques sigui d'all˛ mÚs l˙dic. AixÝ, avui divendres, dia 24 de maig, s'inaugurarÓ, a les 19,30 hores, l'exposiciˇ Artasania, on fins dia 2 de juny, de les 20 a les 22 hores, es podran veure els magnÝfics treballs que els alumnes de punt mallorquÝ, punt de creueta, obra de palma i cerÓmica han realitzat durant aquest curs. Enguany cal ressenyar una novetat: en lloc d'exposar-se als baixos de Na Batlessa, la mostra es traslladarÓ a la sala d'actes del Teatre, lloc que tÚ molta mÚs claror natural i resulta mÚs espaiˇs.D'altra banda, la Diada de Fi de curs que, any rera any, aglutina a les Cases de Betlem, alumnes, professors i acompanyants, s'ha prevista pel dia 9 de juny. L'Órea Socieducativa ha convidat, mitjanšant una carta individualitzada, als mÚs de cinc-cents alumnes matriculats (encara que les matrÝcules siguin gairebÚ sis-centes) en l'oferta formativa del curs 2001-2002 que aglutina des de l'Órea acadŔmica, als cursos d'ampliaciˇ culturals, cursos ocupacionals i cursos d'oci i temps lliure. Com ja Ús habitual, tothom que es vulgui afegir a la Diada ho pot fer adquirint els tiquets a les oficines de l'Ajuntament a ArtÓ i a la Col˛nia de Sant Pere, a Es Pes i a l'edifici de Ses Escoles al preu de quatre euros. Aquest tiquet li donarÓ dret al dinar popular, que consistirÓ en paella, fruita, postres i refrescs.

L'Ajuntament convida tothom que vulgui a partir a peu, a les nou del matÝ des de Na Batlessa i tambÚ anuncia que hi haurÓ un servei d'autocars, que sortirÓ, de la Gran Via, a les 11 hores d'aquest diumenge dia 9 de juny.

Una vegada a les Cases de Betlem hi haurÓ un gran ventall d'activitats programades per passar un dia d'all˛ mÚs entretingut i que aniran des de la participaciˇ en diversos tallers fins a excursions per l'entorn de les cases de Betlem.