INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Els darrers actes vandàlics costaran a l’Ajuntament 1.514 d’euros
 

28/03/2012

Regidoria de Turisme

L'Ajuntament d'Artà informa que, a causa de les destrosses provocades per diferents actes de vandalisme, s'han de reparar una sèrie d'elements de la nova senyalística del municipi. La reparació d’aquests senyals costarà, a tots els artanencs i artanenques, la quantitat de 1.514 euros.

Des de l'Ajuntament es torna a demanar la màxima col·laboració ciutadana per evitar actes de vandalisme com aquests, ja que només causen perjudicis econòmics a tots els artanencs i artanenques i repercuteixen negativament en la imatge que es transmet als visitants del nostre municipi. Així mateix, l’Equip de Govern fa una crida a la responsabilitat, perquè els béns públics, en definitiva, són béns de tothom.

Cal remarcar i recordar a la ciutadania que, només en dos mesos (febrer i març), l’Ajuntament haurà d’abonar gairebé 40.000 euros per reparar les conseqüències d’actes vandàlics o robatoris: 1.514 euros per la reparació d’aquests senyals i 38.400 euros pels metres de fil de coure de l’enllumenat públic que es robaren a la Colònia de Sant Pere.