INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 La Marxa Blava arriba a ArtÓ
 \N

06/05/2002

BatliaEls integrants de la Marxa Blava , activistes contra el Pla Hidrol˛gic Nacional, arribaren dimecres, dia 22 de maig a Mallorca amb la intenciˇ de fer sentir les seves veus en defensa de l'Ebre perquŔ, com ells diuen: "Lo riu Ús vida. No al trasvasament".

Un dels pobles que triaren els manifestants va ser ArtÓ. L'horabaixa els esperaven a l'entrada del poble el batle, Montserrat Santandreu; el tinent de batle, Josep Silva; la consellera Maria Ant˛nia Vadell i alguns artanencs mÚs que s'afegiren a la marxa. En manifestaciˇ arribaren a l'Ajuntament, on exposaren els problemes que tindran si s'arriba a implantar el Pla Hidrol˛gic Nacional. El batle els va dir que a Mallorca tambÚ patim la polÝtica mediambiental que fa el Ministeri de Jaume Matas, regenerant platges amb arena que els temporals s'emporten, pagant encara ara la famosa Operaciˇ Vaixell o encimentant els passeigs marÝtims.

Els manifestants varen convidar els artanencs a participar en la macromanifestaciˇ que ha de tenir lloc dissabte, dia 25 de maig, a Palma.