INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Cercam fotografies antigues de ses Pa´sses
 

23/02/2012

Departament de Cultura i Patrimoni

Amics i amigues,

Demanam que totes les persones que tenguin fotografies antigues de ses Pa´sses, anteriors als anys 80, ens les facilitin. Us demanam que les dugueu a la biblioteca d'ArtÓ, qualsevol capvespre de dilluns a divendres, de 16.00 h a 20.00 h. AllÓ les escanejaran a alta qualitat i us les retornaran. Si alg˙ ens les vol enviar per correu electr˛nic tambÚ ho pot fer a l'adreša nabatlessa@arta.cat .El motiu Ús que des del passat 6 de febrer d'enguay s'estÓ duent a terme al Poblat Talai˛tic de ses Pa´sses un projecte de restauraciˇ i consolidaciˇ de les restes excavades per Giovanni Lilliu.

Aquest projecte, executat pel Ministerio de Agricultura, Alimentaciˇn y Medio Ambiente, i proposat per l'enginyer agr˛nom Enrique Santarrufina i l'Ajuntament d'ArtÓ, s'ha de finanšar amb lƇ% del pressupost destinat a la utilitzaciˇ per al rec de les aigŘes regenerades d'ArtÓ, amb l'objectiu de finanšar treballs de conservaciˇ i enriquiment de patrimoni hist˛ric espanyol.

Els directors d'aquesta intervenciˇ preventiva i de restauraciˇ a Ses Pa´sses sˇn l'arque˛leg i doctor Jordi Hernßndez-Gasch, i els restauradors Bernat Burgaya i Margalida Munar, i la seva actuaciˇŚtal i com estÓ acordadaŚse centrarÓ en les campanyes antigues dirigides per Giovanni Lilliu.

╔s per aquest motiu que qualsevol fotografia de les intervencions que Giovanni Lilliu va fer a ses Pa´sses entre el 1959 i el 1963 pot ser fonamental per a la restauraciˇ del poblat. AixÝ mateix, totes les fotografies anteriors als anys 80 tendran de ben segur un valor importantÝssim per als arque˛legs i professionals que fan feina a ses Pa´sses.

Salutacions i moltes grÓcies per colĚlaborar amb ArtÓ!