INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Els pous de s'Hort des Bril acaben l'aigua per la manca de pluges
 Es recuperarà el subministrament parcial que ja s'aplicava.

24/08/2012

Batlia

Des del passat divendres, dia 22 de juliol, un dels pous de s'Hort des Bril ha acabat l'aigua i l'altre raja molt poc. Això ha fet que els tècnics de l'Ajuntament hagin hagut de prendre la decisió de recuperar el subministrament parcial que es feia abans de les obres de renovació de la xarxa que s'havien fet els darrers anys.

Aquestes obres havien permès que tota la localitat tengués subministrament durant les 24 hores del dia, ja que les fuites d'aigua s'havien eliminat. Però la manca de pluges d'aquests darrers mesos i l'augment del consum d'aigua han provocat aquest esgotament.

Actualment el subministrament de l'aigua prové dels tres pous de Sa Clota i de l'ubicat a Costa i Llobera, que donen aigua al dipòsti de Sant Salvador, que és l'únic que durant aquests moments estarà en servei.

Des d'ahir el subministrament parcial dividirà el poble en dues zones, tal i com es feia anteriorment. Una, la del carrer Ciutat cap a la zona de Costa i Llobera tendrà subministrament des de les 14:00 hores fins a les 07:00, mentre que l'altra la tendrà de les 07:00 a les 14:00 hores.

L'Ajuntament entén els problemes que pot generar l'inconvenient i demana disculpes per anticipat per les molèsties causades. Per això també demana als ciutadans que facin un ús assenyat del recurs.Artà, 23 de juliol de 2011.