INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 Celebrada la segona gala de l'esport d'Artà
 

30/10/2010

Esports

El passat dissabte, dia 2 d'octubre, va tenir lloc al teatre d'Artà la segona edició de la gala de l'esport d'Artà. Amb aquesta gala el que es pretén és donar els just reconeixement a tota la feina feta durant la temporada passada tant a clubs, com a entrenadors i entrenadores, com a esportistes i pares i mares. Enguany la gala la va encetar Manolo Galán, regidor d'esports de l'ajuntament d'Artà que va recordar que un dels objectius principals que la regidoria que ell presideix persegueix és la de fer que l'esport a Artà sigui un espai de relació i d'aprenentatge de valors i que, a la vegada, afavoreixi pautes de comportament i de convivència. A continuació Manolo Galán va donar la paraula a Jaume Casselles, Garameu, que fou l'encarregat de presentar als representants de cada un dels clubs esportius. Fou en aquest moment quan es van concedir els premis al mèrit esportiu que són aquells premis que concedeix cada club a algun dels seus membres per la tasca realitzada dins el club. S'ha de destacar que tots els clubs, acordaren reconèixer la enorme tasca feta per Carlos Ramírez ja que des de fa anys s'implica d'una forma especial en cada una de les propostes esportives que tenen lloc a Artà. Després dels premis al mèrit esportiu va arribar el moment del lliurament dels reconeixements al esportistes destacats. Aquest és un premi que concedeix l'Ajuntament a tots aquells esportistes que han aconseguit durant la temporada 2009-2010 algun èxit significatiu. Enguany es varen fer tres categories segons el mèrit de cada esportista: La categoria bronze o autonòmica que es concedeix a l'esportista que ha aconseguit el 1r, 2n o 3r lloc de Mallorca o ha participació en campionats de Balears que suposin una classificació prèvia. Aquest premi també valora la participació en seleccions autonòmiques o centres de tecnificació autonòmics. La categoria plata o nacional que reconeix la participació en tornejos de categoria nacional que suposin una classificació prèvia o la participació en campionats d'Espanya. Finalment la categoria or o internacional, que valora la participació en competicions internacionals o en seleccions nacionals.

En la categoria bronze els premiats foren els següents:

Ciclisme: Lluís Ferrer Ginard, preseleccionat pel campionat d'Espanya de carretera

Bàsquet: Gabriel Serra Massanet, per la seva incorporació al Centre de Tecnificació de Bàsquet.

Judo: Pau Rodríguez Alba, plata al campionat de Mallorca infantil. Lara Schulte, cinturó negre 1er dan.

Futbol: Equip pre-benjamins, 3r classificat al campionat de Mallorca.

Tennis: Maria Bel Schulz Esteva, campiona de Mallorca aleví femení 2ª categoria. Integrant de l'equip aleví femení que va obtenir el segon lloc en el campionat de Mallorca per equips juvenils. Finalista del trofeu Autoescola Campins del club tennis Ca'n Simó

Volei: Cadet Masculí, Fusteria Alzina, 3r de Mallorca. Juvenil Masculí, Duplicat Artà, 3r de Mallorca

Natació: Rafel Cruz, bronze en 50 metres esquena en el Campionat de Balears absolut d'estiu.

Relleu 4x50 lliures, Rafel Cruz, Javier de la Fuente, Daniel de la Fuente i Marc Bisbal, bronze en el Campionat de Balears absolut d'estiu.

Hípica: Ignasi Maria Nicolau, campió absolut de funcionalitat de Mallorca, classificat per al Saló Internacional del Cavall. Classificat pel Campionat d'Espanya de Funcionalitat. Daniel López Torrelló, medalla bronze al campionat de Mallorca i de Balears en la categoria de Salt.

Ignasi Brunet Jiménez, medalla d'or al Campionat de Mallorca i medalla de plata al campionat de Balears en poltres de 6 anys.En la categoria plata es varen lliurar els següents premis:

Ciclisme: Jeroni Esteva Alzamora: 1r classificat al campionat de Balears de persecució individual de pista i 3r a s'scratx; 1r classificat en velocitat olímpica campionats d'Espanya i plata de persecució olímpica; 1r classificat al campionat de valència de contrarellotge per equips; Plata al campionat de Balears de contrarellotge; 4t al campionat d'Espanya de contrarellotge individual.

Enric Mas Nicolau, 2n a la general volta Miguel Manrubia; 1r, 1ra etapa cri volta Miguel Manrubia; 2n al Campionat d'Espanya de persecució per equips; 4rt al Campionat d'Espanya persecució individual; 1r al Campionat d'Espanya contrarellotge per equipsFutbol: Pere Adrian, membre de la selecció Balear classificada per la fase final del Campionat d'Espanya.

Volei: Equip Infantil Femení, restaurant Son Bassó. Campió de Mallorca, Campió de Balears i 12è d'Espanya a Astúries.

Cadet femení, Ca's SAcgristà. Campió de Mallorca, Campió de Balears i 10è al campionat d'Espanya de Benidorm

Juvenil femení Duplicat Artà, campió de Mallorca, campió de Balears, 9è al campionat d'Espanya a Lugo i 4t classificat a la superlliga júnior de Canàries, després d'acabar invicte a les fases de Madrid i Benidorm.

Miquel Pastor i Miquel Àngel Tous, campions de Balears de volei platja sub21 i 9ns d'Espanya a Benidorm.

Joan Marc Piris, participant a la superlliga júnior amb el Petra a les fases de Tenerife i Càceres

Maria Frca. Infante i Maria Bel Silva, participants en el Campionat d'Espanya de vólei platja sub 16 a Astúries i integrants del centre de tecnificació de vólei.

Integrants de les diferents seleccions Balears: infantil masculina, Albert Piris, Josep Bernad, entrenador Joan Martí Maria; cadet masculí: Joan Alzina, Infantil Femenina: Joana Maria Caselles, Marga Marcos i Teresa Esteva; Cadet Femenina: Maria Bel Silva, Maria Bel Artigues i Maria Francisca Infante.

Sènior Femení, ibesport, participant a la 1ª balears, 2ª nacional.

Carme Sanso i Pilar Garcia, convocades amb l'Oxidoc a la superlliga.

Natació: Xisca Tous, ha participat en els Campionats d'Espanya d'hivern a Castelló, primavera a Màlaga i estiu a Barcelona, aconseguint una excelolent 7a posició d'Espanya absoluta als 1500 lliures i 8a als 800 lliures. Campiona de Balears absoluta d'hivern 800 lliures i sots campiona als 400; campiona absoluta d'estiu als 800 i sotscampiona als 200 i 3a als 400 liures. També 5a en el Campionat d'Espanya júnior de triatló celebrat a Pulpi, Almeria, en la seva 1a competició en la seva 1ª competició en aquesta disciplina i 1ª en el Triatlo de Ciutadella.En darrer lloc es varen lliurar els premis de la categoria or:

Fútbol: Sergi Darder Moll , sot campió d'Europa amb la selecció espanyola sub 17.

Volei: Toni Llabres (5è a l'europeu júnior amb la selecció espanyola de volei a Bielorrússia. Campió de lliga amb l'Unicaja, copa del rei i superlliga júnior.

Volei: Nestor Adrián Serron (bocho). Participació al circuit mundial de Volei Platja de la república Txeca i Marsella

Vela: Jaume Fullana Palmer, per participar en competicions internacionals: 9è \t"29ª Copa del Rey Audi - Mapfre - Real Club Nàutic de Palma"

4r Trofeu S.A.R. Princesa Sofia - Real Club Nàutic de PalmaGala de l' esport Octubre 2010