INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Els consellers Grosske i Caro visiten ArtÓ
 S'interessaren pel projecte del nou centre de dia

15/04/2002

batliaDimecres dia 24, els consellers de Treball i Formaciˇ, Eberhard Grosske, i de Benestar Social, Fernanda Caro, visitaren ArtÓ per reunir-se amb el batle, Monserrat Santandreu, i concretar alguna de les actuacions que hi ha pendents de fer. Un dels projectes on ambdues institucions hi ha de prendre part Ús la construcciˇ del nou centre de dia al carrer de la Clota, un projecte que es farÓ realitat d'aquÝ un parell de mesos. Quant el finanšament d'aquest centre, que tindrÓ capacitat per a devuit usuaris, serÓ de dues terceres parts a cÓrrec de l'Ajuntament i una tercera part a cÓrrec de la Conselleria de Benestar. Els consellers visitaren el solar on s'ubicarÓ aquest servei que ara estÓ situat en una sala de la Posada dels Olors i pogueren veure el projecte que ja tÚ l'Ajuntament.En la seva visita a ArtÓ, els consellers, a mÚs de la ResidŔncia de Persones Majors, s'aproparen al centre que Deixalles tÚ al carrer de les Figueretes i s'interessaren per la tasca de reinserciˇ que fan amb les persones d'ArtÓ i de la comarca .

Un altre dels acords de la reuniˇ fa referŔncia a la xarxa de punts d'informaciˇ laboral. ArtÓ s'adherirÓ a aquesta xarxa que promou la Conselleria de Treball i Formaciˇ per descentralitzar les tramitacions que gan les ofincines d'ocupaciˇ de l'antic Inem, ara SOIB (Servei d'Ocupaciˇ de les Illes Balears).

El Govern tÚ la intenciˇ de fer servir les oficines d'informaciˇ juvenil (la d'ArtÓ Ús a Na Batlessa) i dedicarÓ un total de quarant milions de pessetes en tota la Comunitat per pagar les infraestructures d'aquestes oficines