INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 El ple de l'Ajuntament rebutja la massacre de Madrid
 El ple de l'Ajuntament d'ArtÓ, reunit en sessiˇ urgent i extraordinÓria, ha aprovat per unanimitat una mociˇ de rebuig contra l'atemptat provocat a Madrid.

19/02/2004

Batlia

El ple de l'Ajuntament d'ArtÓ, reunit en sessiˇ urgent i extraordinÓria, ha aprovat per unanimitat la segŘent mociˇ de rebuig contra l'atemptat provocat a Madrid.

A les 12 hores,ELS GRUPS MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT D'ART└ PRESENTEN AL PLE, PERQU╚ L'APROVI, LA MOCIË SEG▄ENT DE REBUIG CONTRA L'ATEMPTAT PROVOCAT AVUI MAT═ A MADRID

L'Ajuntament d'ArtÓ condemna, de manera incondicional i sense reserves, l'atemptat que avui matÝ ha provocat desenes de morts i centenars de ferits a Madrid. Una altra vegada el terrorisme ha tornat a massacrar, atemptant contra persones innocents, per debilitar l'Estat democrÓtic espanyol.Tot el consistori d'ArtÓ, i parlant en nom del poble d'ArtÓ, vol manifestar el dolor que sent per aquesta massacre i vol fer arribar el condol a totes aquelles persones i institucions que han patit de molt a prop les conseqŘŔncies d'aquestes bombes assassines. En som conscients i tots nosaltres, ciutadans i ciutadanes d'ArtÓ, ens unim al dolor de les famÝlies i el feim nostre, com no podia ser d'altra manera en un poble que sempre ha demostrat la seva solidaritat envers les vÝctimes del terrorisme.El poble d'ArtÓ no vol mÚs bombes. No vol mÚs morts. El poble d'ArtÓ diu NO a la violŔncia i ho diu ben fort, ben clar, i rebutja per complet la violŔncia que emana d'uns terroristes radicals, que sembren la violŔncia i que no saben emprar el poder de les paraules, sinˇ que nomÚs saben emprar la por provocada per les bombes.D'una altra banda, l'Ajuntament Ús molt conscient que l'atemptat pretÚn, d'alguna manera, retallar la llibertat per anar a votar diumenge que ve. Per tot aix˛, anima la ciutadania a exercir el seu dret de vot amb plena i total llibertat, sense cap tipus de coacciˇ, des de la difÝcil serenitat.

L'Ajuntament d'ArtÓ

ArtÓ, 11 de marš de 2004