INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Ajuntament i Vicepresidència signen un conveni per finançar les obres de reforma de Ses Escoles Velles
 Les obres, de 370.935,67 €, tenen 50% de finançament europeu, 25€ de finançament de Vicepresidència i la resta, 25%, finançament local

15/04/2003

Batlia

El vicepresident del Govern, Pere Sampol, es va traslladar a Artà per tal de signar el Conveni de Cooperació entre el Govern i l'Ajuntament per al desenvolupament d'activitats emmarcades dins el programa operatiu Objectiu 2.

Dins aquestes activitats s'ha integrat el projecte de reforma, canvi de coberta i addició de forjat de l'edifici de Ses Escoles d'Artà. Aquesta reforma, pressupostada en 370.935,67 €, ha eliminat les barreres arquitectòniques i ha modernitzat un edifici multifuncional, ja que encabirà gairebé tota la formació d'adults (des de l'àrea acadèmica als tallers), l'Àrea Socioeducativa de l'Ajuntament (ara a l'edifici del Pes), les instal·lacions de la Ràdio, locals per a ús d'entitats ciutadanes i també encabirà les sales de la Banda de Música i dels grups musicals d'Artà perquè hi ha sales totalment insonoritzades.

El batle ha comentat que aquesta no és la primera cooperació que té l'Ajuntament d'Artà de la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria i que sens dubte un gran gruix de la població es veurà beneficiada per aquesta reforma. El vicepresident va explicar que Artà és un dels únics pobles costaners (juntament amb Campos) que està dins l'Objectiu 2, precisament perquè és un poble que no ha urbanitzat el seu territori. "Aquesta preservació del territori ha de tenir la seva compensació per una altra banda", va comentar el vicepresident Sampol.