INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 El batle i la consellera de Benestar Social visiten les obres del nou Centre de Dia
 Les instal·lacions, que entraran en funcionament aquest estiu, tindran una capacitat per a vint usuaris

16/03/2003

Batlia

El passat dimecres, 2 d'abril, la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, juntament amb la gerent de l'Institut Balear d'Afers Socials, Josefina Santiago, es traslladaren a Artà per visitar les obres del Centre de Dia, que entrarà en funcionament aquest estiu amb una capacitat de vint usuaris. El batle, Montserrat Santandreu, i el primer tinent de batle, Josep Silva, mostraren, amb l'equip de tècnics, aquest projecte que ve a satisfer una demanda produïda en el sí de la població major d'Artà.El centre de dia, que s'ubica al carrer de la Clota, es basa en el projecte de l'arquitecte Pere Rius i té un pressupost de 504.000 €. L'adjudicatària, Obras y Promociones Comas, comptava amb un termini d'execució de dotze mesos que es complirà ja que les obres estan molt avançades.

El projecte de l'arquitecte es basa en dues fases molt diferenciades. Una primera, l'actual, que consisteix en l'aixecament de tot el buc (que consta de dues plantes) l'acabament de la primera planta. Una segona fase preveu l'acabament i condicionament de la segona planta d'aquest edifici.

L'edifici, lliure de PVC, tindrà, en aquesta primera planta, un espai polivalent, una sala de descans, un menjador, un magatzem, cuina, sala de cures, oficina, banys de dones, banys d'homes, serveis de personal i distribuidor amb una superfície 337,85 metres quadrats.

Ara per ara, el Centre de Dia instal·lat provisionalment a la Residència de Persones Majors, compta amb sis usuaris. Una vegada amb aquest edifici fet, el nombre de persones que pugui fer-ne ús serà de vint.

Aquest edifici, promogut per l'Ajuntament, està subvencionat amb 102.385,5 € per a l'any 2002 per l'Institut Balear d'Afers Socials del Govern de les Illes Balears.