INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 ╚xit de la torrada solidÓria organitzada pel Cos de Voluntaris d'ArtÓ
 Els Voluntaris recaptaren un total de 3.500 Ç que lliuraran aquesta setmana Camari˝as, on una representaciˇ artanenca hi fa treballs de neteja

22/02/2003

Batlia

Malgrat el pont de Dia de les Illes Balears, nombrosos artanencs i gent de fora poble va acudir a la torrada solidÓria a benefici del poble gallec que organitzÓ, dia 1 de marš, el Cos de Voluntaris de Protecciˇ Civil d'ArtÓ, en colĚlaboraciˇ amb l'Ajuntament i la de diferents comeršos i establiments comercials. Cal recordar que els productes que es menjaren en la torrada (llangonissa i botifarrons) provenien de les matances que, en el mes de febrer, havien fet tambÚ els membres del Cos de Voluntaris que han demostrat, sempre, la seva bona disposiciˇ en treballar a favor del poble d'ArtÓ i d'altres que han demandat la seva solidaritat, com ara el gallec desprÚs del desastre del Prestige.

Amb els 10 euros que costava el tiquet hi entrava la torrada, taronges i ensa´mada (els voluntaris intercanviaren el sa´m de les matances amb ensa´mades a diversos forns d'ArtÓ) i l'actuaciˇ dels grups Pitjor estÓs tu, 40 llamps, La banda del pirata i Skarspiquen.

La vetllada va comptar amb una gran sorpresa, ja que el batle de Camari˝as, Juan Bautista Santos, juntament amb altres membres d'aquest consistori gallec i del membres de l'equip de handbol d'aquesta localitat, es va desplašar fins a ArtÓ (tots eren a l'Illa, convidats pel Govern) per agrair la solidaritat dels artanencs en la celebraciˇ de la torrada.

Els 3.500 euros que es recaptaren seran lliurats aquesta setmana al consistori de Camari˝as, ja que un nombrˇs grup de voluntaris artanencs va partir diumenge passat de cap a GalÝcia, per treballar en les tasques de neteja de les platges. Des d'aquÝ els volem encoratjar perquŔ treballin de valent i donar-los l'enhorabona per tenir una actitud tan solidÓria.