INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 El conseller Mateu Morro visita la nova coberta de la Cooperativa
 Va avançar inversions per valor de 300.000 € per potenciar els productes del parc

02/03/2003

Batlia

El passat 6 de març, Mateu Morro, conseller d'Agricultura i Pesca, va visitar la remodelada Cooperativa d'Artà, que arran del temporal del mes de novembre de 2001 va quedar molt malmesa. Amb les teulades totalment remodelades, la Cooperativa no només ha aconseguit salvaguardar l'edifici de l'aigua de pluja sinó que també ha aprofitat per posar unes clarianes que aporten llum natural a l'interior de l'antic cinema Oasis. La despesa total de l'actuació, que ronda els 48.000 € (8 milions de pessetes), ha comptat amb la subvenció de el finançament gairebé total d'aquesta conselleria.Inversions a Artà

Aprofitant l'avinentesa de la visita, el conseller va anunciar que l'ecotaxa destinarà 300.000 € (50 milions de pessetes) a Artà per tal de potenciar els productes del Parc Natural del Llevant. En primer lloc, està previst que l'actual escorxador municipal pugui remodelar-se i esdevenir un centre de transformació de productes càrnics, on els ramaders del parc natural podran obtenir carn (bàsicament de porc i de mè) i productes derivats per vendre amb una marca distintiva.

En segon lloc, es preveuen noves inversión per a la Cooperativa per obrir una agrobotiga, on es vendran productes amb l'etiqueta Producte Balear, productes ecològics i elaborats pels agricultors associats a la cooperativa. Segons varen comentar alguns socis, també es volen comercialitzar productes procedents de les finques que es troben en l'àmbit del parc natural i que podrien tenir una etiqueta distintiva per marcar la seva procedència i fer més atractiu el producte.