INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Els nins artanencs pinten la Rua
 \N

07/02/2003

batlia

Els nins artanencs pinten la Rua

De quatre anys ençà, els nins i nines que estudien tercer i quart de primària en els col·legis Sant Salvador, Sant Bonaventura i Na Caragol d'Artà són els encarregats d'il·lustrar els cartells de Sa Rua, uns cartells que són únics i irrepetibles, ja que no n'hi ha cap d'igual. Els cartells que s'han repartit arreu dels comerços artanencs exposen maneres molt diverses que veure i viure els Darrers Dies: ximbombes, fresses, confetis vists per l'òptica d'aquests infants que veuen com les seves obres d'arts s'exposen, amb la seva signatura, en els mostradors dels comerços.Cada un dels alumnes d'aquests cursos reb un cartell en blanc amb el programa de la Rua. La il·lustració va seu encara que tots s'esforçen perquè el seu dibuix (on fan servir diferents tècniques) sigui un dels millors.

Darrers Dies 2003Dissabte, 1 de març. A partir de les 20.30 h, torrada solidària i concert musical a la plaça del Conqueridor, on es vendrà menjar per poder torrar. Els doblers d'aquesta recaptació es destinaran als afectats per la marea negra.Dimarts, 4 de març. A les 21 h, concentració a la plaça de l'Ajuntament i, a continuació, la Gran Rua dels Darrers Dies, que seguirà l'itinerari següent: carrer de la Rosa, carrer de Sanxo de la Jordana, carrer del Pou Nou, carrer de Rafel Blanes, plaça del Marxando, carrer Major, carrer de Josep Melià Pericàs, carrer de Ciutat, carrer d'Antoni Blanes, carrer del Figueral, carrer de Santa Margalida, carrer de Montserrat Blanes, carrer de les Parres, carrer de Ciutat i finalitzarà a la plaça del Conqueridor. En haver arribt, hi haurà refresc i ball de fi de festa, amenitzat per 40 llamps.

Pel bé de la festa us recomanam que respecteu els itineraris prevists i que no aparqueu en els carrers pels quals han de passar les rues.