INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Lliteres s'enregistra a Artà
 Harmonia Mundi enregistrà el concert d'Al Ayre Español al teatre d'Artà

10/02/2003

Batlia

L'enregistrament d'una composició musical d'un artanenc, Antoni Lliteres, al teatre del poble on aquest va néixer és, sens dubte una molt bona notícia. I més encara si tenim en compte que els músics que interpretaven la seva composició són de reconegut prestigi mundial -la formació Al Ayre Español- i també ho és el segell discogràfic -Harmonia Mundi France- que la va dur a terme per editar i distribuir a finals del proper mes de maig.

Dissabte passat, les prop de dues centes persones que assistiren al concert, gaudiren d'allò més d'una exquisitesa que dificilment es podrà a repetir. La sarsuela barroca Júpiter y Semele fou interpretada magistralment, en versió concert, per uns músics i unes veus dignes dels currículums que els avala. Brillantment dirigits per Eduardo lópez Banzo, director afamat i recopilador de composicions del repertori barroc ibèric en el que s'emmarca de manera predominant Lliteres, els denou intèrprets feren les delícies del públic i disfrutaren interpretant aquesta composició del qui, cada cop més, s'erigeix en un dels músics més rellevants del barroc espanyol.

El concert s'havia celebrat la nit anterior a la sala del Conservatori Superior de Música, a Palma, i fou possible, juntament amb l'enregistrament, gràcies a la col·laboració entre Ajuntament d'Artà, la Fundació Teatre d'Artà, la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, la Fundació Balears 21, la Fundació del Conservatori i la del Teatre Principal.