INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 L’Ajuntament rep una delegació del municipi Jipijapa d’Equador
 

15/03/2017


Aquest dimarts Artà va rebre la visita d’una comitiva de Jipijapa, un municipi de la zona costanera d’Equador.

El grup visitant d’aquesta localitat estava integrat pel batle, el tinent de batle, un representant de la seva Universitat i diversos tècnics municipals, els quals, durant aquests dies, fan ruta per diversos indrets de la nostra illa per conèixer models de desenvolupament turístic i captar idees per aplicar a una zona del seu municipi.

Jipijapa és un cantó de la província de Manabí i compta amb prop de 66.000 habitants. És conegut com “la sultana del cafè” per la gran producció d’aquest producte i perquè l’economia de la seva població es basa en el cafè. Tot i això, les autoritats i els tècnics d’aquest indret cerquen noves formes per al seu desenvolupament turístic i econòmic i, per això, han vengut a conèixer el nostre municipi.

La comitiva va ser rebuda pel batle, Tolo Gili, i la tinenta de batle, Aina Comas, a la botiga de l’Estació. Allà donaren a conèixer els productes de la marca D’Artà i el projecte de la marca per a la producció local. Els visitants es mostraren molt interessats en aquest projecte i, també, en el del Viver d’Empreses, que també pogueren conèixer de primera mà.

Des de l’Ajuntament es valora positivament que el municipi sigui d’interès per prendre mostra com a model de desenvolupament turístic.