INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ
L'edifici E2, cedit per SFM.
L'edifici E2, cedit per SFM.
El batle i el gerent de SFM varen signar el conveni.
El batle i el gerent de SFM varen signar el conveni.
 SFM cedeix un edifici, part de l'andana i el fossat de l'antiga estaciˇ a ArtÓ durant 12 anys
 L'Ajuntament decidirÓ quin ˙s dona a les instalĚlacions

01/02/2017


L'Ajuntament d'Artà decidirà quin ús s'ha de donar a un edifici de devora l'antiga estació de tren, al fossat i a part de l'andana, els quals actualment es troben en desús. Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha cedit aquests espais al consistori amb la voluntat que es dinamitzin i es posin en valor. La cessió s'ha formalitzat amb la signatura d'un conveni, aquest dilluns 30 de gener, per part del batle, Bartomeu Gili, i del director gerent de SFM, Mateu Capellà.

 

En concret, s'ha cedit l'edifici E2, situat al costat de l'edifici principal de l'antiga estació, part de l'andana i el fossat, per un termini de 12 anys.  Segons el conveni, l'Ajuntament assumeix el condicionament, manteniment, neteja i reparació de l'edifici i les instal·lacions exteriors, a més de les despeses de subministrament (aigua, corrent, etc.) i dels tributs locals que gravin aquests béns immobles. A canvi, si vol, l'Ajuntament podrà gestionar de manera indirecta els espais convocant els concursos, licitacions o altres formes jurídiques pertinents. En aquest cas, l'objectiu de la gestió haurà de ser la creació i potenciació d'un espai cultural i d'oci. Del cànon que en pagui l'explotador a l'Ajuntament, un 15 per cent haurà de ser per a SFM.

 

Aquest edifici té l'accés pel vial de l'Avinguda de Costa i Llobera. L'any 2015, SFM va convocar un concurs per a la seva concessió, que va quedar desert.