INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Teatre, M˙sica, cinema,... al Teatre d'ArtÓ
 La programaciˇ de l'hivern 2003 Ús d'una gran qualitat

19/02/2003

batlia

La Fundaciˇ Teatre d'ArtÓ ha preparat un atractiu programa d'hivern, al qual donarÓ el sus el divendres, 24 de gener. El gerent, Antoni Gomila, va explicar els continguts d'una programaciˇ on es presenten propostes destinades a satisfer tots els ventalls de les arts escŔniques. En teatre, Antoni Gomila va destacar l'espectacle de Pepe Rubianes (11 de febrer) i Els ulls de l'etern germÓ (28 de marš). El teatre infantil no estÓ descurat amb Hist˛ries de la botiga encantada (1 de febrer). Quant a m˙sica contemporÓnia, sˇn de destacar els concerts d'Ant˛nia Font i Satellites.

Enguany, el Festival de M˙sica ClÓssica Antoni Lliteres programarÓ dos concerts d'hivern. Un d'ells serÓ el protagonitzat per Al Ayre Espa˝ol, que enregistrarÓ en directe un nou CD amb la m˙sica d'Antoni Lliteres (21 de febrer). Dins aquest cicle tambÚ s'inclourÓ el concert de Passamezzo Antico (1 de marš).

DamiÓ Timoner Perikas Jazz Reunion Mini Big Band o Contra.2com sˇn altres de les propostes que ompliran aquest hivern al Teatre.

El cinema Ús un dels aspectes que tambÚ es contemplen. AixÝ, cada diumenge hi ha una pelĚlÝcula programada a les 17 i a les 19.30 hores. TambÚ es preveu un Cinema Club amb les projeccions d'Octavia, Cravan vs Cravan i El Viaje de Chihiro. El cicle de pelĚlÝcules immortals projectarÓ El gran dictador, Bienvenido Mr. Marshall o Gilda.