INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 Les Amipa d'Artà organitzen conferències i tallers de formació per a les famílies
 El II Famílies en Xarxa posa en valor nous paradigmes educatius al municipi

20/10/2016


Les cinc associacions de mares i pares d'Artà han fet feina en comú per posar en marxa el 'II Famílies en Xarxa', que comença avui. Es tracta d'un cicle de conferències i tallers organitzat sota el principi que l'educació dels infants i joves va molt més enllà de les fronteres de l'escola i hi implica les famílies i també la societat en general.

El cicle tractarà temes que repercuteixen dins l'aula, però afecten directament a les famílies: l'educació sexual, l'espiritualitat, l'alimentació i la comunicació dins el nucli familiar. Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament d'Artà, que d'aquesta manera treballa perquè la comunitat educativa faci feina en conjunt, hi impliqui tota la societat i, així, ajudi a millorar la convivència al municipi.

El programa és el següent:

Dijous, 20 d'octubre a les 19 h: Conferència 'Com ajudar a viure una sexualitat saludable als nostres fills', a càrrec del metge sexòleg Joan Ferrer.

Divendres, 11 de novembre a les 16:30 h: Taller per a pares i fills 'Meditació creativa', a càrrec de Lídia Serra López, mare, mestra, professora  de ioga i formadora de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dijous, 26 de gener a les 16:30: Taller per a pares i fills 'Alimentació, l'assignatura pendent', a càrrec de la dietista Estrella Alba.

Dijous, 9 de febrer a les 19 h: Conferència 'T'escolt. Comunicació entre pares i fills', a càrrec de les coaches Clàudia Velasquez i Bàrbara Servera.

 

Famílies en xarxa està organitzat per les Amipa de l'IES Llorenç Garcías i font, el Col·legi Sant Bonaventura, el CEIP Na Caragol, el CEIP Rosa dels Vents i el Col·legi Sant Salvador. L'Ajuntament d'Artà hi col·labora amb suport econòmic i oferint les instal·lacions pròpies. Totes les activitats es duran a terme en instal·lacions municipals. Així mateix, les places per als tallers són limitades.