INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 El turisme cognitiu arriba a Artà amb el II Gate to the Future
 L’esdeveniment congregarà les empreses més innovadores en turisme i tecnologia, com IBM, TripAdvisor o NeoOgilvy

07/10/2016


Alguns dels noms clau de les empreses més innovadores de l’Estat seran els protagonistes del Gate to the Future, que se celebrarà a Artà el proper 28 d’octubre. Hi seran presents Elisa Martín Garijo, directora de Tecnologia i innovació d’IBM Espanya; Sixto Arias, CEO de Made in Mobile; Javier Oliete, director general de NeoOgilvy; Leire González, responsable de l’àrea de Màrqueting de Destinació de TripAdvisor i Antoni Cantalapiedra, fundador de MyTaxi, entre d’altres.

La segona edició del Gate to the Future inclou alguns dels noms més destacats del món de l’empresa digital. Durant la jornada, els ponents compartiran les darreres tendències en màrqueting digital, big data, eCommerce, tecnologia cognitiva, professions de futur, etc. Tot això, enfocat cap al negoci turístic, l’activitat principal de l’eCommerce a nivell mundial.

Sixto Arias centrarà la seva intervenció en les noves estratègies d’innovació. Per la seva banda, Leire González desvetllarà alguns dels secrets més ben guardats de l’Instant booking, la nova plataforma del gegant TripAdvisor (10 milions d’usuaris registrats a tot el món). Així mateix, Javier Oliete s’ocuparà d’una qüestió vital per a les empreses: “Com trobar el teu client ideal en la immensitat de l’ecosistema digital”.

Sens dubte, una de les ponències estrella, gràcies al seu contingut, serà la d’Elisa Martín, directora de tecnologia i innovació digital d’IBM Espanya, la qual parlarà dels beneficis de la computació cognitiva en la indústria turística. Aquesta tecnologia consisteix en sistemes que entenen el llenguatge natural de les peresones, són capaços de contestar preguntes complexes i aprenen. Per tant, podrà suposar una millora mai vista de la interacció del turista amb l’emprea o amb el destí turístic on es trobi, per així viure una experiència personal més intensa i personal: és el “turisme cognitiu”.

L’esdeveniment compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Artà i la col·laboració de Red.es, un ens públic estatal involucrat en la modernització de la societat a través de l’aprofitament de les noves tecnologies.

L’entrada costa 20 euros i es pot comprar a la web gatetothefuture.com, on també trobareu els detalls de l’esdeveniment.